Winactie <3

Ik heb voor jullie weer een heel leuk pakketje samen gesteld! Ik heb eigenlijk alleen maar producten gekocht voor jullie waar ik zelf ook fan van ben. Dus het is echt een pakketje met producten die goed werken. Ik heb een winactie voor jullie omdat ik alweer een jaartje aan het bloggen ben en om mijn nieuwe blog te vieren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

P1050732

P1050733

Deze sokjes heb ik ook voor mezelf gekocht, ze zijn echt heel schattig. De sokjes kun je gebruiken als sloffen dus ideaal voor de herst die eraan komt. Ik heb de mijne al aan gehad en ze zijn echt heerlijk warm.

P1050734

Yeah dit product kocht ik afgelopen vrijdag bij Lush. Ik hoorde dat  er nieuwe producten kwamen en ik ben echt fan van de bubblebar The Comforter. Dus ik besloot gelijk langs te gaan en nam deze heerlijke douchegel mee voor 1 van jullie.

P1050735

Dit product is niet nieuw maar wel innovatief. Dit is de Lush shampoo bar Honey i washed the kids. Dit is een shampoo in vaste vorm. Je neemt hem in je handen en voegt een beetje water toe het begint meteen met schuimen en zo gebruik je het product. Je kunt ook de shampoo bar over je hoofd heen doen.

P1050736

Deze washgel voor het gezicht is favoriet. Het is een fijne gel die wel mild werkt dus zeer geschikt voor gevoelige huidjes.

P1050738

Nog 2 fijne producten voor de lippen.

P1050739& uiteraard nog een yankee candle tart.

Wat moet je doen?

– Volg mij op Bloglovin https://www.bloglovin.com/blogs/beauty-by-faar-13412501 (deze wordt nog over gezet naar mijn nieuwe blog.

Laat een reactie achter met een geldig mailadres.

Wat kun je doen? Extra kans

Abboneer op mijn youtube kanaal. https://www.youtube.com/user/Farahvanb

Ik maak de winnaar bekend op 14 september.

Comments

 1. Yes ikdoe mee! Ik was al lang geabboneerd en volgde je ook al.

 2. Wat een leuke winactie weer.
  Die sokjes kan ik goed gebruiken voor mijn weekend naar Disneyland. Ik volg je al een tijdje maar helaas niet altijd tijd om te reageren. Maar lees je blogs altijd

 3. Rebecca van Stelten says:

  Leuk pakket farah!
  Ik doe graag mee aan je winactie :).

  X

 4. Super leuk Faar! Ik gun t iemand anders.. omdat ik net t pakket van Joyce binnen heb!

 5. Oeh ik doe mee hoor! Alleen die sokken al, whihi.
  Ik volg je overal <3

 6. Wat leuk! Ik lees altijd alleen je blog. Maar laat ik nu maar v.C. eens reageren 🙂

  • пользуясь случаем, напомню, что никогда не спрашивала у тебя о А¾ÂÂ¾ÃÂ´Ã‘€Ã¾Ðñнпстях личной жизни, и понятия не имела о твоем семейном положении искренне сожалею о твоем разводе, также как и о разводах других людей

  • Un chic type c’est un gars qui a de la gueule et de l’allure et une super belle personnalité. Je m’en fous où il s’habille tant que c’est beau et que ca lui va bien et surtout qu’il assume ce qu’il porte.

  • What happened to “Officer Friendly” . I mean when I was a little girl Officer Friendly would come to my school and tell me about stranger danger. He would warn us about evil men , little did I know he was talking about himself.Field, I know there are some great police officers who do protect and serve, but it seems that law enforcement is a breeding ground for racist behavior. If police officers knows and may be encouraged to profile all minorities then DWB will continue to happen. Just remember the great advise that Field gave I the Ryan Moats Post. Be safe, Be alert

  • I watched the first few episodes of this but later can’t keep up until I stopped since the change of schedule in my class does not permit me to watch…too bad.VA:F [1.9.22_1171]please wait…

  • Hello right now there, I discovered your site by means of Google simultaneously as trying to find a similar topic, your website got here up, it would seem good. I get bookmarked it during my google book marks.

 7. Ik heb mijn emailadres veranderd, dus ik volg je wel op bloglovin, maar niet met deze email! Ook volg ik je op youtube.

 8. Hey Farah,

  Nou ik lees je blog altijd hihi!
  Ik ben mega benieuwd naar de nieuwe lush douch gel!
  Ik doe verder nooit mee met winactie maar ik dacht bij jou laat ik eens een gokje doen haha.

  Succes met je blog en youtube!
  En doe de groetjes aan Renzo haha!

 9. Hoi meid! Allereerst wat is je lay-out prachtig geworden 😉 Je naam vind ik ook leuk, unieker kan het niet worden 🙂
  Ik waag graag een kansje. Ik volg je al op BL en heb het artikel gesaved en ben geabonneerd op je YT kanaal 🙂 Succes allemaal!

 10. Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik volg je al een tijdje ook op YouTube. Hopelijk ga je nog lang door. Ik doe graag mee voor het mooie pakketje. Altijd tof als het favorieten zijn!

 11. Jeetje alweer een jaar! gefeliciteerd mop en nig vele leuke blog jaren te gaan! ik doe graag mee ben erg nieuwsgierig naar de Lush producten 😉 Ik ga alvast duimen 😉 Xxx

 12. Wat een super leuke winactie =)
  Echt mooie items , ik doe dolgraag mee ik volg je op beide kanalen.
  Liefs Jorinda

 13. Wat een leuke winactie zeg. Ik doe heel erg graag mee, ik volgde je al op youtube en bloglovin’!

 14. Super leuke pakketje! Die sokken, ohhhh so fluffy i’m gonna die, haha! Ik ben gek op lush en zal graag de producten gebruiken voor een heerlijke me time. Heel lief dat je zo’n pakket weggeeft <3 Ik volg je op bloglovin(omg ik volgde je daar nog niet op!, sorry!) En op youtube was ik al geabboneerd. Liefs!

 15. Merlin Borghuis says:

  Oeeh leuk pakketje! Heb je net ontdekt via Esmeè. Net bezig met je blog te stalken en ik kwam dit tegen. Kan ik natuurlijk niet voorbij laten gaan. Ik doe mee ??

 16. ohhh wat een heerlijke actie, ik kon je blog nog niet en ben je gaan volgen, zo zie je maar , ook na een tijdje kom je nog steeds nieuwe blogs tegen… ook ben ik je Youtube kanaal gaan volgen…dit doe ik op beide onder mijn eigen naam, petra Krommenhoek
  ik moest heel erg lachen om die heerlijke fluffy sokjes, zo grappig, ik doe dan ook heel graag mee..
  groetjes Petra

  fingers crossed xxx
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com )

 17. Yes, ik doe ook mee. Mooi pakket.

 18. Wat een super leuk pakket! Love de roze/paarsige kleurtjes! En omg: die sokken….echt zo schattig. Ik ben ook fan van de Lush, dus die producten zijn ook erg welkom.

  Ik volg je nu op bloglovin!

 19. Supper leuke winactie ik doe natuurlijk mee

 20. Ik doe mee ? ik heb allang geabonneerd op YouTube en gefeliciteerd met 1 jarig bestaan

 21. Ik doe graag mee met de winactie!! Ben erg benieuwd naar de lush producten. Ik volg je op youtube en bloglovin 🙂

 22. wat leuk zeg ik doe mee! ik volg je op bloglovin en youtube. ik ben dinsdag de 15e jarig dus zou dit al een heel leuk cadeau zijn voor mijn verjaardag. mijn e-mail: beautylovebylaurax@live.nl

 23. Wat een super leuke win actie. Ik doe zeker mee.

 24. Hey Farah! Ik volg je al op alle social media en super leuke winactie! De sokken zijn heel schattig en ik ben erg benieuwd naar de lipbalm! Ik ging laatst naar de UO en ik zag dat de eos lipbalms 9 euro waren. Ik vind dat best prijzig, maar deze lookalike is ook even cute als de eos lipbalms dus ik duim heel hard! – Hatice

 25. Lotte Simons says:

  Ik doe zeker mee ! Ik Vind de win actie heel leuk . En je youtube video’s zijn ook heel leuk !! Ik volg je op alles ♥

 26. Ik doe zeker mee, ILOVE LUSHH.?? ik volgg je al een tijdje op instagram ben helemaal weg van je LOVEIT??

 27. Count me in babyyyy haha.. leuke producten ?. En natuurlijk gefeliciteerd met je “blogverjaardag” hahaha. Xx

Speak Your Mind

*