Mac lipstick Stone

Toen ik de nieuwe matte kleuren voor het eerst zag was ik al meteen enthousiast en benieuwd naar de kleur Stone. Stone is een hele bijzondere kleur en eigenlijk alleen geschikt voor dames en heren die houden van opvallende kleuren. Ik vind Stone eigenlijk zelfs een beetje raar.. Maarja ik ben ook een beetje raar dus deze lipstick past perfect bij mij.
P1050582

Stone hoort dus bij de collectie genaamd ” The Matte lip ”. En geloof me die nieuwe matte lipsticks zien er echt fantastisch uit. Ik heb er nu 2 Whirl en Stone maar ik heb  al meer kleurtjes op het oog. Stone wordt omschreven als een bruin taupe kleur en de kleur is koel.

P1050577

P1050578Stone is een donker bruine tint en je kunt zien dat hij nogal koel is. Ik vind deze kleur echt heel erg gaaf.

P1050579Het pigment van deze lipstick is zoals wij gewend zijn echt fantastisch. De kleur lijkt niet heel donker maar ik vind hem op de lippen toch mooi. Stone zal trouwens bij heel veel huidstinten goed staan, ik denk dat hij ook heel gaaf is bij donkere dames. Mijn vriendin Milja met een getint huidje heeft hem ook en hij staat haar ook erg mooi. Zij vindt hem zelf erg gewaagd en weet niet of ze hem wel buiten zal dragen.

 

P1050581Mijn lippen zonder kleurtje erop wel een beetje lippenbalsem.

P1050588En met Stone op waaaaaah wat is die gaaf. Hij dekt perfect en is wel een stuk koeler op mijn lippen als op mijn arm. De kleur is echt grijs bruinig, zo een kleur had ik echt niet. Ja, ik ben fan van deze kleur ook begrijp ik wel dat sommige mensen hem echt spuuglelijk vinden.

Stone zit in het vaste assortiment en wordt verkocht bij Mac cosmetics & Douglas. Hij wordt verkocht voor € 19.50.

Zou jij Stone dragen?

Comments

  1. Wow bijzondere kleur. Ik zou hem niet dragen denk ik! Toch iets té

  2. Hele aparte kleur. Ik zou het wel een kansje geven 🙂

  3. Wow! Ik vind dit echt een te aparte kleur!

  4. Gave kleur!

  5. Wat een aparte maar toch erg gave kleur!

  6. Wow hele aparte kleur, vind je hem wel heel gaaf staan!

Speak Your Mind

*