Too Faced Melted Peony

De liquid lipsticks zie je echt overal maar dan ook overal verschijnen. Uiteraard doe ik mee met deze nieuwe trend. Ik wilde degene van Anastasia maar die hadden ze niet bij Sephora. Toen besloot ik eens een kijkje te nemen bij de  Melted lipsticks van Too Faced. Ik mocht er eentje meenemen en dat heb ik dus gedaan!P1050590

Ik heb gekozen voor de kleur Melted Peony wat echt een Barbie roze kleur is. Ik had deze al eerder voorbij zien komen bij meerdere bloggers en wilde deze graag hebben. De lipstick zit in een klein schattig roze doosje, elke kleur heeft een ander doosje. Verder vind je de ingrediënten op het doosje, de inhoud en de kleur boven op het doosje.
P1050591

 

P1050593

 

De lipstick zit in een hele schattige roze tube met een gouden dop. Zoals je kunt zien vind je ook gouden lijnen en tekst op de verpakking. Ik vind de verpakking echt super schattig beter had het niet gekund als je het mij vraagt. P1050594

P1050595

 

Er zit een soort spons applicator in, deze voelt trouwens erg zacht aan. Je moet het dopje trouwens draaien, zo weet je ook meteen zeker dat hij goed dicht zit. P1050596Als je in het tubetje knijpt komt de lipstick eruit. Inmiddels is al het witte van de spons applicator al verdwenen, hij is nu helemaal roze hihi.

P1050603

 

De kleur vind ik echt Barbie roze, niet te licht maar ook zeker niet donker. De kleur dekt perfect en voelt prettig aan op de lippen. Ik zou de finish vergelijken met de finish van een satin lipstick van Mac. Hij is niet mat maar ook niet super glanzend ofzo. Hij brengt trouwens heel makkelijk en egaal aan en je hebt niet veel product nodig.

P1050602Ik vind de lipstick echt heel erg mooi! Ik ben echt fan van de formule ook het lijkt net alsof ik een lippen balsem draag dus dat is zeker een pluspunt. De kleur blijft ongeveer 5 uur lang goed zitten en hoeft niet bijgewerkt worden na een maaltijd. Na een tijdje gaat hij alleen in de binnenkant van mijn mond vervagen dus dan moet ik hem wel even bijwerken.

Het enige nadeel vind ik dat ik niet kan zien hoeveel product ik nog heb maar verder heb ik hier niks op aan te merken. Dit mooie product is helaas niet verkrijgbaar in NL ik kocht hem in Spanje bij de Sephora.

Ik weet niet zeker meer hoeveel hij kostte maar ik dacht € 20.50 voor 12 ml.

 

Comments

 1. Wat een gaaf kleurtje zeg!

 2. Wat een leuk kleurtje, staat je heel mooi!

 3. Ik heb er al vaak naar gekeken maar ik heb er nog geen, deze zou ik als eerste willen!

 4. Gewoon echt heel positief! Van jou neem ik dat wel aan! Ik ga deze ook proberen te bemachtigen!

 5. Oeh Lucky you! Ziet er goed uit 🙂 Die lichte kleuren kan je mooi hebben hoor.

 6. Pretty! Al doe ik nog steeds een moord voor de Anastasia liquid lipsticks haha

 7. heerlijk barbie roze!

 8. Liquid lipsticks zijn inderdaad fijn om te dragen. Mooi kleurtje ook, staat je goed!

 9. Zelf heb ik melted Berry & Peony! Ben er gek op en zou ook nog graag melted Fig willen hebben 🙂

 10. Dan kies k toch liever een mac lipstick denk ik! Maar hij is zeker mooi!

 11. het ziet er wel heel mooi uit, maar ik denk dat ik heel erg zou moeten wennen aan de manier van aanbrengen met zo een sponsje…

 12. Oeww, wat een super mooi kleurtje.

 13. Oeeeh prettyyy! Ik wil deze ook eens uitproberen dus fijn om dit nu te lezen! Ik vind het zoooo jammer dat Too Faced niet in NL te koop is

Speak Your Mind

*