Roze Iphone 6 Hoesje – Exclusieve Hoesjes

Een telefoonhoesje kan je telefoon echt helemaal afmaken. Ik zie vaak genoeg leuke hoesjes en koop ook heel regelmatig hoesjes. Nu kwam ik de site Exclusieve Hoesjes tegen op Facebook, ze hadden echt super leuke hoesjes. We besloten een samenwerking aan te gaan en ik mocht van  hun een hoesje uitzoeken.

P1050755

Ik zag een heleboel mooie hoesjes maar besloot te gaan voor een zacht roze hoesje. Dit hoesje is van hoge kwaliteit kunststof, het is een hard case dus hij beschermd goed. Het is niet zo een irritant hoesje wat blijft kleven. Je kunt voelen dat het hoesje van hoge kwaliteit is.

P1050756

Het hoesje heeft allerlei gaatjes voor je volumeknopjes, vergrendel knopje en uiteraard voor het gat waar je oplader in gaat. Ook zitten er 2 gaatjes achter voor de camera en flitser. Het hoesje is trouwens erg dun dus het lijkt net of het bij je Iphone hoort.

P1050758Zoals je kunt zien hebben ze precies dezelfde achterkant nagemaakt als de achterkant van de Iphone. Zo lijkt het net of je een roze Iphone hebt dus dat is mooi.

P1050759

Het hoesje sluit stevig aan en het lijkt dus echt op een roze Iphone. Hoe schattig is dat?

P1050760

Zo zie je dat je gewoon makkelijk alle knopjes kunt gebruiken.

P1050762

De voorkant van de Iphone is gewoon nog wit! Maar dat vind ik zelf geen probleem, hij ziet er al een stuk leuker uit door mijn achtergrond.

P1050768

P1050771Ja, ik vind het echt super tof! En heb al meerdere vraagjes gehad of ik mijn Iphone roze heb laten maken. Ik ben er echt super blij mee!

De webshops heeft nog veel meer leuke telefoonhoesjes voor de Samsung Note 3 & 4, Samsung s5, s6 en s6 edge. En voor de Iphone 4/4s, 5/5s, 5c, 6 & de Iphone 6 plus. Er zijn dus genoeg hoesjes voor ieder wat wils. Als je een andere telefoon hebt heb je wel pech. Maar ik denk dat de webshop echt inspeelt op de meeste populaire modellen.

Hier nog een aantal leuke voorbeelden

glitter-sticker-roze marmer hartjes-glitter3-504x600

Mijn hoesje kostte € 19.95 en dat vind ik het absoluut waard. Zoals ik al zei het hoesje sluit goed aan en is echt van goede kwaliteit. Ik wil Exclusieve Hoesjes bedanken voor deze leuke samenwerking!

Neem zeker een kijkje op hun site

* Dit product heb ik ontvangen om te reviewen, dit veranderd mijn mening niet.

 

Comments

  1. Oh wat is die leuk! hebben! hahaha

Speak Your Mind

*