Make up For Ever – Aqua Brow 15

Serena heeft het heel regelmatig over de Aqua Brow van Make up for ever, ik was hier zo ontzettend benieuwd naar. Ik besloot hem aan te schaffen in de Sephora in Spanje tijdens mijn afgelopen vakantie.P1050611

P1050612

De aqua brow zit in een iniemini doosje wat ik trouwens echt heel schattig vind. Het lijkt ook echt op een verpakking voor een lippenstift maar dat is het dus niet. Ik had advies gevraagd aan de Mua en zij raadde mij nummer 15 aan. Nummer 10 is trouwens het lichtste dus ik heb de ene lichtste kleur.

P1050614
P1050615
Ik vind het tubetje ook heel erg schattig.Ik heb dus kleur 15 en die staat voor blonde dat komt dus goed uit met mijn blonde haren. De kleur 25 vond ik ook wel mooi maar die zou al gauw te hard staan dus besloot ik maar voor deze te gaan.
P1050616
Als je het dopje los draait heb je een heel klein gaatje waar het product uitkomt. Dit moet natuurlijk ook wel want je hebt echt maar een heel klein beetje nodig. 
P1050617
Ik gebruik dit product samen met mijn kwastje van Mac.

P1050618De kleur is zoals je kunt zien niet erg donker. Ik denk dat deze wel geschikt is. Ik heb hier trouwens veel te veel aangebracht maar dat heb ik bewust gedaan voor de swatch. Het is geen hele dikke substantie maar toch is het goed gepigmenteerd. Je moet hier wel mee oppassen want ik zelf houdt niet zo van hele opvallende wenkbrauwen.

P1050606

P1050609Ik moet zeggen dat ik de kleur wel een beetje aan de warme kant vind hij had van mij wel wat koeler gemogen. Verder veeg ik mijn kwastje eerst af een aan tissue want anders wordt het veel te opvallend. Maar dit verschilt natuurlijk per persoon. Verder is het wel een handig product om mee te werken en blijft het de hele dag goed zitten. Hij zou waterproof zijn maar dat heb ik nog niet getest al heb ik er wel een paar regenbuitjes mee overleefd.

Ik vind het een fijn product alleen had ik hem toch liever koeler gezien. Dit tubetje was als ik het goed zeg € 21,- en te koop bij Sephora.

 

Comments

  1. Jammer van de kleur want verder is het een top product volgens mij!

  2. Ik denk dat die idd iets te warm is maar wel mooi

  3. Het is inderdaad een warme kleur. Ik denk zelf dat dit totaal geen product voor mij is! Heb liever een poeder of een potloodje!

  4. hmm.. nee denk niet dat dit wat voor mij is. Bedankt voor de fijne review!

  5. Wat een mooi effect geeft het. Het lijkt me echt een fijn product. Wel jammer dat ‘ie iets te warm is!

  6. Wat een fijne review, klinkt als een bijzonder product.

  7. wat een prachtig product, al lijkt het mij wel even wennen met aanbrengen…ik kon het nog niet dus heb je artikel met erg veel interesse gelezen…de kleur vind ik ook wel mooi eigenlijk, maar ik kan mij voorstellen dat je er heel erg aan moet wennen en je hem nog iets te warm vind…zelf heb ik ook heel lichte wenkbrauwen en tjonge wat moest ik er aan wennen in het begin toen ik een wenkbrauwproduct ging gebruiken…

Speak Your Mind

*