H&M liquid lipsticks Dare me & Enchanté

Toen de H&M hun beautylijn lanceerde werd ik eigenlijk meteen enthousiast. Ik besloot 2 liquid lipsticks te bestellen aangezien ik daar de laatste tijd nogal fan van ben. Ik moest ongeveer een weekje wachten maar heb ze nu alweer een tijdje in huis. En na een paar weken testen is het eindelijk tijd voor een review.P1050779

P1050780Ik moet zeggen dat ik de verpakking erg mooi vind, vind ze er ook best luxe uitzien. De verpakking is een beetje creme kleurig en heeft gouden letters. Verder vind je bovenop de kleur en op de zijkant de naam en de ingrediënten.

P1050781Ik besloot voor de kleuren Dare me & Enchanté te gaan. Jullie kunnen zeker wel raden welke kleur Dare me is? De verpakking vind ik trouwens ook niet verkeerd. Simpel maar toch mooi en mooi dat de verpakking glanst en fijn dat je het product al kunt zien. Zo kun je ook gelijk zien hoeveel product je nog hebt.

P1050783De liquid lipsticks hebben een spons applicator, ik moet zeggen dat ik dit prettiger vind werken als een kwastje. Ik had alleen 1 keer een sleek product en daarvan was die applicator zo raar maar met deze kun je je lipstick heel makkelijk aanbrengen. Ook zou je het product nog kunnen aanbrengen op een kwastje.

Enchanté

P1050784

P1050786

Oeh wat een lief roze kleurtje, dit pas echt bij mij!

Dare Me
P1050708

P1050710

P1050707

Dare Me is een donker paarse kleur, ik moet zeggen dat ik hem niet egaal aan kon brengen. Dat vind ik wel jammer ik had graag gezien dat de kleur overal even mooi was. Verder vind ik de kleur wel super nice, echt perfect voor de najaar.

Maar nu…… over de finish ben ik echt totaaaaal niet te spreken. Ze zijn zo belachelijk mat dat me lippen er gewoon pijn van doen. Ik heb al lippenbalsem en lipgloss erbij gebruikt maar dit werkt ook voor geen meter. Wauw wat jammer, ik vind de kleuren namelijk te gek. Maar als ik ze 5 minuten op heb wil ik ze het liefste meteen af doen.

Het had zo mooi kunnen zijn maar voor mij werkt het helaas niet.  De lipsticks kosten € 7.99 per stuk en worden verkocht bij een aantal H&M filialen en bij de website.

Comments

  1. dat is wel balen! Ik heb ook make up van H&M gehad vond ze niet beter dan essence of catrice. Ik vind dat donkere kleurtje wel erg mooi!

  2. ik ben niet zo van de liquid.. ze zijn inderdaad niet heel mooi.. jammer x

  3. Wauw het zijn wel twee bijzondere kleuren!

  4. Jammer dat de finish zo droog is, anders waren het wel leuke items om erbij te hebben!

  5. Auw dat klinkt niet prettig! Niets voor mij!

  6. Oeeeej, ik heb dat vaker met de goedkopere lip liquids. Die krijg je met geen 10 paarden van je lippen af. Zonde. Ik vind ze namelijk wel heel erg gaaf staan. Vooral de donkere staat je prachtig

  7. Wauw die donkere vind ik erg mooi bij je staan

  8. Wow wat raar dat ze ook echt gewoon fijn doen op je lippen! De kleurtjes zijn mooi maar als het pjin doet ga je ze toch niet dragen.

  9. wat jammer dat je dare me, niet mooi egaal aangebracht kreeg, want wauw de kleur zelf vind ik geweldig en is echt ook en kleur die je super staat…

  10. Jammer want zo’n donkere kleur staat wel fantastisch bij je ogen! Heb je nog zo’n soort kleur?

Speak Your Mind

*