Lancôme Grandiôse Mascara

Ik zag deze mascara al een hele tijd voorbij komen op verschillende blogs en bij een aantal meiden op YouTube. Ik was zo ontzettend benieuwd en besloot hem aan te schaffen met de 40% korting actie van Ici Paris. Ik heb de mascara best al een tijdje en heb hem dus goed kunnen testen voor jullie. Vandaag wil ik jullie weten wat ik ervan vond.

P1050901De mascara zit in een leuk doosje vind ik zelf. Je ziet de verpakking van de mascara al, de kleur en verder ingrediënten en dat soort dingen. Ik heb zelf gekozen voor de mascara is zwart en niet waterproof want daar ben ik niet echt een fan van.

P1050902Ik vind de verpakking echt super cute, bovenaan vind je een roosje. En verder is de verpakking gewoon glanzend zwart. Ik vind verder ook dat de verpakking lekker in je hand ligt omdat de onderkant wat breder is als de bovenkant.

P1050903Wat een aparte vorm borstel, dit viel me al eerder op bij al die andere dames. De mascara is best wel raar om sowieso al uit de verpakking te halen. Je denkt echt uh komt het nou nog :P. Verder is het gewoon een siliconen borsteltje, hij is niet breed maar ook niet heel smal.

P1050790

Mijn wimpers zonder mascara zoals je kunt zien heb ik geen super lange wimpers.

P1050792Door de vorm van de borstel is de mascara juist makkelijk in gebruik. Het is op het begin wel een beetje wennen maar na een paar keer gebruiken heb je het eigenlijk al door.

P1050796

De mascara geeft echt een super goed effect, veel krul, volume en toch seperatie. De mascara blijft trouwens goed zitten. Ik ben echt super tevreden, dit is echt 1 van mijn favorieten mascara’s. En daar betaal je ook wat voor namelijk +/- € 30,-. Ik kan de exacte prijs niet vinden en ik kocht hem natuurlijk met korting maar ik heb helaas het bonnetje niet meer. Zou jij deze mascara gebruiken?

Comments

  1. Ik vind het er echt heel goed uit zien!!

  2. Haha ik herken zo wat je zegt over het open maken van die mascara. Door die gekke vorm, haha. Mooi effect!

  3. WAUW! Wat een mooi effect zeg.

  4. Zo mooi effect geeft deze

  5. Hij heeft inderdaad een gekke vorm, haha! Ik ben er zelf altijd wel over te spreken, vind hem erg fijn. Al kan hij wat mij betreft niet op tegen de Chanel le Volume De Chanel! 😉

  6. Moooooi!!

Speak Your Mind

*