Collistar Face Magic Drops – Fake Tan

Fake tan? Nee niet zoals Geordie Shore of Jersey Shore maar net even wat meer kleur aan mijn witte gezicht geven. Als ik geen make-up draag wordt er eigenlijk altijd gevraagd of ik ziek ben. Ik draag eigenlijk altijd make-up om wat meer kleur aan mijn gezicht te geven. Maar soms heb ik er ook geen zin en doe ik liever alleen maar mascara en me wenkbrauwen.P1050913

De Collistar magic drops zitten in een glazen flesje met bovenop een pipetje. Ik heb eerlijk gezegd het doosje niet meer dus wat daar precies op stond weet ik niet meer. De moeder van mijn beste vriendin gebruikte dit vaak en bracht het een keertje bij mij aan. Ik zag echt na een paar minuten al verschil dus besloot het flesje eigenlijk meteen te halen. P1050914Ik vind het echt super handig dat er een pipetje bij zit. Je hebt eigenlijk altijd maar een heel klein beetje product nodig en anders zou je natuurlijk heel gauw knoeien. Het uiteinde is een beetje gebogen en daardoor kun je het nog makkelijk aanbrengen op je handen.

P1050920

De vloeistof is best heel erg dik, het is echt een beetje wennen op het begin.

P1050925

Als ik het op mijn handen aanbreng wil ik het eigenlijk gauw op mijn gezicht smeren omdat je anders gekleurde handen kreeg. Ik heb het daarom even op de zijkant van het flesje gedaan zodat je kunt zien hoe het eruit ziet. Zoals je kunt zien is het best wel dik en zie je een donkere kleur. Laat je trouwens niet afschrikken door die kleur want die verdwijnt heel gauw in je huid. Je hebt ongeveer een pipetje nodig voor je hele gezicht.

P1050931

Als je  het product net hebt opgebracht is het een beetje glanzend. Verder voelt het een beetje aan alsof je een dagcrème aan hebt gebracht.

P1050926 P1050940

Op de linkerkant kun je mijn gezicht zien zonder make up en kun je dus ook zien dat ik erg weinig kleur heb. De rechterkant is ongeveer een halfuurtje na dat ik het product heb aangebracht. Ik heb ook een blush, wenkbrauwpoeder, mascara en lippenstift aangebracht. Zo kun je zien dat ik niet op een wortel lijk en het gewoon een natuurlijk effect geeft.

Ik ga dit product deze herfst en winter veel vaker gebruiken. Het is gewoon hartstikke handig en blijft ongeveer 3 a 4 dagen goed. Voor gebruik kun je het beste een scrub gebruiken zo blijft het product het langste zitten. Het flesje kost € 26.95 en is verkrijgbaar bij Douglas. Het is wel een hoop geld maar je doet er echt heel lang mee.

 

Zou jij dit product gebruiken?

Comments

  1. Vind het effect heel mooi en natuurlijk! X

Speak Your Mind

*