Lush Wishlist *** Wintercollectie

Als er een merk is waar ik wel stapelgek op ben dan is het wel Lush. De heerlijke geuren die je tegenmoed komen als je al langs de winkel loopt. Ik ben nou eenmaal gek op leuke verpakkingen en heerlijke geuren, ik heb een gevoelige huid maar heb nog nooit last gehad bij Lush. Vandaag deel ik mijn wishlist voor de wintercollectie, de collectie ligt al sinds 2 oktober in alle winkels. Ik weet zeker als ik naar de winkel ga ik vast met nog veel meer lekkere producten thuis kom. Maar goed dit is mijn voorlopige wishlist.Yog_Nog_Bath_Bomb-375x375

Yog Nog Bathbomb € 6,-

Toen ik vorig jaar een bestelling plaatste kreeg ik er een klein testertje bij van de Yog Nog zeep. Jeetje wat rook deze ontzettend lekker. Ik weet zeker dat ik deze bathbomb wil proberen ben er echt super benieuwd naar.

Yog_Nog_slice-375x375-375x375Yog Nog zeep € 6.25 per 100 gram

Ik heb vorig jaar eigenlijk nooit een fullsize van dit product gekocht, vraag mij niet waarom. Deze zeep is zo ontzettend lekker, hij ruikt goddelijk en maakt je handen superzacht. Dit is echt een aanrader, hier zal ik zeker even naar spieken.

Snowman FUN

Snowman Fun € 7.95

Fun yeah, Fun heeft mij altijd al geïnteresseerd maar ik heb nog nooit Fun gekocht. Fun is een alles kunner en daarom ben ik er super benieuwd naar. Je kunt er mee baden, douchen en je haar ermee wassen.  Deze sneeuwman kan ik niet weerstaan en wil ik dus echt zeker hebben.

Snow Fairy

Snowfairy showergel € 7.95 voor 100 gram

€ 14.95 voor 250 gram

€ 24.95 voor 500 gram

Als je mij kent dan weet je hoe gek ik ben op Snowfairy. Snowfairy & Farah is gewoon echt een perfecte combinatie, deze showergel ga ik echt weer inslaan dit jaar. Ik ben nu bezig met mijn laatste fles van vorig jaar.

Santa's Belly Shower Jelly

Santa’s belly shower jelly

€ 6.95 (100 gram)

Een shower jelly heb ik eerlijk gezegd nog nooit geprobeerd. Nancy van http://bytwins.nl is hier erg fan van en zij maakt mij altijd benieuwd. Ik wil en zal nu ook een keertje een showerjelly proberen. Ze lijken trouwens op pudding en alleen al kijken zou ik de hele dag kunnen doen.

Fairy Dust

Fairy Dust € 9.95 (30 gram)

Mijn vriendin Shanice van http://awomensbible.nl heeft dit product gekregen op de persevent van Lush. Zij vertelde mij dat deze naar Snowfairy rook en dan ben ik eigenlijk gelijk om. Ik hou zo van de geur van Snowfairy en daarom wil ik deze poeder ook zeker proberen.

Wat zegt Lush over dit product: Alles wat je nodig hebt om de perfecte fee te zijn vind je in dit magische flesje. Subtiele glinstering laat je stralen en neemt je mee op een sprookjesachtig avontuur. Kun je niet genoeg krijgen van deze heerlijke zoete snoepjesgeur? Een vleugje Fairy Dust tussen je beddengoed zorgt voor magische dromen, hebben we gehoord.

Ik zal dit product ook zeker gaan gebruiken op mijn beddengoed en ik denk toevoegen aan mijn bodylotion. Ook denk ik dat je dit ook in je haar kan gebruiken. Dan ruikt je haar de hele dag naar snoepjes, heerlijk toch.

Ja, Lush jullie maken mij weer superblij met jullie wintercollectie en ik kan niet wachten om in 1 van jullie mooie winkeltjes te snuffelen. Ga jij nog iets scoren van de wintercollectie?

* Alle foto’s in dit artikel komen van de website van Lush.

Comments

  1. oehhhh! fijne wishlist!

  2. Wat een mooie wishlist zeg!

  3. Leuke wishlist!

  4. Jelly’s zijn echt geweldig! Super lief dat je me hebt genoemt.

    • Yup. I get cautious when I forget Who actually keeps my children safe, Who knows the number of their days and Who loves them more than I do which seems so imoe.siblesWhpn I remember that, then I can live in the day and enjoy life at a depth fear wont let me.

    • I’ve never had any of those breeds. Lee and I are already taking about what chickens we are going to get this spring to replace all the other ones with. I’m going to keep these in mind.

Speak Your Mind

*