Fall Favorites Tag

Ik denk dat vele van jullie wel weten wie Jaclyn Hill is, zo niet zij is een Amerikaanse YouTuber met 2 miljoen abonnees. Zij kwam met de herfst favorieten tag en ik besloot die ook in te vullen. Ik heb het wel in het engels gehouden maar ik denk dat iedereen de vertaling ook wel kent. Veel plezier met lezen.

P1050978
Favorite Candle

Mijn favoriete kaars is een Yankee Candle kaars en ik bedoel Snowflake Cookie. Snowflake Cookie is een schattige roze kaars die ruikt nogal zoet is. Veel mensen houden er niet van maar ik ben er echt stapelgek op. Ik heb nog een large jar en heb nog een aantal tarts liggen. Deze kaars is trouwens alleen verkrijgbaar tijdens de feestdagen dus als je het wat vindt moet je wel even inslaan.
Favorite Lip Color

Mijn favoriete herfst lipstick is zonder twijfel Mac Stone, wat is die geweldig. Het is een hele gewaagde grijs bruine kleur, ik denk dat niet veel mensen deze kleur zouden dragen maar ik ben fan.
Favorite Drink

Ik drink het liefst thee maar dit doe ik eigenlijk het hele jaar door. Als het kouder wordt vind ik warme chocomel met slagroom ook super lekker en Chai Latte in Vanille kan ik ook erg waarderen.
Favorite Blush

Ik heb een LE blush van Mac van de kerstcollectie van vorig jaar. Het is de blush in de kleur Sweet sentiment, een iets donkere roze tint. Ik vind hem erg geschikt voor het najaar omdat je dan best je blush wat meer mag aanzetten.
Favorite Clothing Item

Dat zijn zonder twijfel mijn wedges van Isabel Marant. Ze waren rete duur maar wat zijn ze tof en lopen ze lekker. Ze zijn ook best dik en stevig en daardoor zul je geen koude voeten krijgen.

P1050965
Favorite Fall Movie

Dit weet ik gewoon echt niet ik zou het gewoon echt niet weten.
Favorite Fall TV Show

Ik ben helemaal into Pretty Little Liars, heerlijk onder je warme dekentje afleveringen achter elkaar kijken. Love it 🙂

Favorite Thanksgiving Food

We hebben hier natuurlijk geen Thanksgiving dus deze vraag kan ik helaas niet beantwoorden.
Favorite Halloween Costume

We vieren hier in Nederland natuurlijk geen Halloween wat me trouwens wel echt leuk had geleken. Maar Renoe n ik hadden een keer een verjaardag van een vriend en toen was ik verkleed als politie en hij als boef. Dat was wel heel leuk.

Bedankt voor het lezen, fijne dag vandaag xoxo

Comments

  1. Super leuke tag! Nog een thee drinker in the house! Heuj

  2. Wat een leuke tag. Ik vind het echt jammer dat we hier geen thanksgiving hebben.

  3. Wat een leuke tag! Ik ben ook gek op thee! 🙂

  4. Leuke Tag om te lezen!

Speak Your Mind

*