Mac Mehr Lipstick

Mehr, een lipstick die mijn vriendinnetje Milja al een hele poos heeft. Ik was eigenlijk een beetje jaloers op haar want ik wilde deze lipstick ook al een lange tijd hebben. Ik had hem laatst opgedaan en toen wist ik zeker dat ik hem ook wilde hebben.P1060046Mehr is een vrij nieuwe lipstick van Mac en daarom ook nog niet heel bekend. Manon Tilstra draagt hem wel vaak en haar staat hij ook prachtig.   P1060048Weer het bekende kogeltje voor bij mijn collectie. Mijn lippenstift collectie blijft trouwens maar groeien echt belachelijk :P.

P1060071De lippenstift is  een beetje donkerroze met een koele ondertoon. Mehr heeft trouwens een matte finish maar toch brengt de kleur goed aan. Ik vind Mehr zo in de verpakking een beetje lijken op Snob maar op de lippen is hij toch weer een stuk anders.

P1060072

De kleur dekt perfect en zoals ik al zei brengt hij ook erg prettig aan. Ik vind hem niet te vergelijken met andere matte lipsticks die ik heb. Deze voelt gewoon echt veel chiller aan als de rest.

P1060077

Ja, ik hou hier van, Mehr is best een nude tint maar toch valt het wel mee. Hij is niet heel opvallend maar ook niet super nude . De kleur is echt een geschikte kleur voor elk moment van de dag. Hij is geschikt voor overdag maar ook voor tijdens een feestje.

Mehr kost 19.50 en wordt verkocht bij Mac en bij een aantal Douglas filialen.

 

Comments

  1. Oh wauw, dit is inderdaad een hele gave kleur en hij staat je fantastisch!

  2. Ik vind hem wat hebben van Faux en daar ben ik heel blij mee!

  3. Wauw, deze kleur staat je echt fantastisch. Hij oogt ook heel natuurlijk bij je! Super mooi :).

  4. Wauw ik vind het echt een toffe kleur. Hij staat je goed!

  5. Prachtige kleur is dit!

    • Capitan:esto es como una Razonamiento ci0l3car&#82ur; donde comienzas vas a terminar, no considero esto probar nada, y a los vez mucho … sip muy complicado pero te pone a pensar, digo si crees en dios

  6. Staat je echt prachtig zo’n kleurtje mop!

  7. De kleur staat je echt prachtig!

Speak Your Mind

*