Mac Extra Dimension Eyeshadow Smoky Mauve

Ik was samen met een vriend shoppen in Arnhem. Ik kwam erachter dat er een Mac counter was in de Douglas daar. Ik heb een tijdje rond staan kijken en toen zag ik deze oogschaduw, ik bleef er maar naar kijken en besloot hem gewoon mee te nemen.P1060088

De oogschaduw kon ik helaas niet los kopen zodat ik hem in mijn palette kon doen. Dit kon helaas niet en daarom is het nu een mono in een doosje. Ook prima, mijn mac palette gebruik ik eigenlijk helemaal niet. Wel zonde want het is een mooi palette maar hij is toch aan de grote kant en ik heb toch eigenlijk wel genoeg oogschaduws.

P1060089

P1060090

Het is dus een extra dimension oogschaduw en daar heb ik eigenlijk helemaal geen ervaring mee. Het is een klein schattig doosje waarin je de oogschaduw al kunt zien. Het lijkt net een zee en ik vind de verpakking echt super nice.

P1060091De kleur zou ik omschrijven als een soort koele paarse tint. Maar eigenlijk is die niet heel erg paars, lastig te omschrijven eigenlijk.

P1060092

De oogschaduw heeft echt een hele mooie glans en ook een goede pigmentatie. De kleur is makkelijk aan te brengen en geeft toch goede kleur.

P1060093De kleur glanst ook lekker op het ooglid, wat is die mooi. Ik vind het nogmaals erg moeilijk om te omschrijven maar hij ziet er in ieder geval wel mooi uit. Ik heb hier trouwens wel een oogschaduw basis onder gebruikt zodat hij wel goed genoeg is qua kleur.

P1060098Ik heb de kleur hier gebruikt met een bruine/paarse tint in de crease. Verder een roze achtige kleur onder het wenkbrauw bot en goud in de binnenste ooghoeken. Ik moet zeggen dat ik de gouden kleur ook erg mooi vind staan, dit ga ik vaker doen. De kleur zelf is erg mooi en laat mijn ogen goed uitkomen vind ik, paars complimenteert blauwe ogen volgens mijn mening.

De mono kost 22.50 wat ik best prijzig vind. Ik had verwacht dat hij wat goedkoper zou zijn eerlijk gezegd. De andere oogschaduws zijn 17 euro per stuk als ik het goed zeg.  Ik kocht deze oogschaduw bij de Douglas in Arnhem.

Comments

  1. Wat een mooie herfstkleur is dit! 🙂

  2. Wauw dit is echt een onwijs mooie kleur. Wel echt jammer dat MAC steeds duurder wordt, 22,50 voor zo’n klein oogschaduwtje gaat eigenlijk echt te ver.

  3. Ja, prachtige kleur!!

    • Yeah, too bad no one enforces the restrictions. Maybe it will be necessary to put up BIG signs at the entrance of the wats explaining people the do’s and don’ts. Or maybe the authorities should hand them out in the airport(s) when people arrive. As if that’ll ever ha&I;n.ptp#8217es shocking and outrageous!

  4. Paars staat prachtig bij je! Zeker weten dat die kleur jouw blauwe ogen nog mooier maakt!

  5. Wat een gave tint is dit!

  6. , “but riches produce shamelessness. The things which are goods give us greatness of soul, but riches give us arrogance. And arrogance is nothing else than a false show of gr1s2nesa.&#82te;I won’t say that you can extend Seneca’s contempt for riches all the way through his metaphor, and apply it back to the sword, but it seems unlikely that he would tie the two together because he believes the inverse.I think it’s far more likely that Seneca believes that Swords, like Riches “puff up” our spirits and make us arrogant.

Speak Your Mind

*