Anastasia Creme Contourkit Medium

Ik heb al een hele tijd een poeder contourkit en die gebruik ik eigenlijk bijna nooit. De kleuren zijn het toch net niet eerlijk gezegd. Ik wist al een hele tijd dat ik een creme versie uit wilde proberen en die verkocht Anastasia. Deze was eigenlijk nog niet te koop in Nederland maar sinds een maandje ongeveer wel dacht ik. Ik was bij Douglas en toen heb ik hem getest en wilde ik hem gelijk kopen.P1060027

De verpakking zelf vind ik echt supernice, het is een kartonnen  verpakking met een magnetische sluiting.  De palette bevat 6 kleuren, 2 highlighters, 3 bronzers en een blush kleur. Je kunt deze dus te gebruiken om mee te shapen en mee te highlighten. De linkerkleur is ook erg mooi voor onder de ogen, daardoor zie je je wallen ook een stuk minder. P1060025

Deze kleuren zitten er in het palette met de namen erbij.

P1060028Wauw wat zien deze kleuren er mooi uit. De kleur rechtsonder zal ik niet gauw gebruiken denk ik. Of als ik echt een tintje hebt dan zal deze kleur misschien wel geschikt. Het palette ziet er zo mooi uit, eigenlijk zou je hem niet willen gebruiken.

P1060030

Banana, Cream, Warm Coral, Nude, Cinnamon, Chocolate.

P1060031

Ik heb eigenlijk geen ervaring met de creme contour en ik heb eigenlijk maar wat gedaan. Ik heb niet heel veel bronzer aangebracht omdat ik vind dat ik geen groot voorhoofd heb. Ik denk dat ik de volgende keer toch meer bronzer aan moet brengen.

P1060032

P1060075

Ik vind het heel erg lastig om te kleuren goed over te laten komen op camera. Ik zie echt verschil maar daar komt bijna niets van terug op beeld. Ik vind de lichtste 2 bronzers geschikt maar de donkerste toch echt veel te donker. De kleur banana vind ik echt super mooi onder de ogen maar ook op het voorhoofd en op de kin. Ja, ik moet er zeker nog even mee oefenen maar dat komt wel goed. Ik heb er een vriendinnetje mee opgemaakt en bij haar zag het er ook echt prachtig uit. Zij had nog nooit een contour gebruikt maar het was echt zo gaaf, ze wilde meteen dat ik het vaker ging doen bij haar.

Het palette is niet goedkoop maar ik vind het hem absoluut waard. De kleuren blijven de hele dag goed zitten en zijn makkelijk te blenden in de huid. Het palette kost € 54,95 en wordt dus verkocht bij Douglas. Je hebt trouwens 2 tinten, medium en deep als ik het goed zeg. Ook bestaat er light maar die wordt niet verkocht in Nederland.

Comments

  1. Wat een gaaf palette zeg. Lijkt me erg fijn om te hebben.

    • farahvanbreukelen says:

      Ja hij is echt mooi!

    • Hey Chris,Yes, you’re absolutely right – you don’t get casts like that these days. However, I wonder if you are right to describe Alien as a i6;B-mov1e&#88172? True, it was derivative of genre films of the 1950s and 60s but, given that it was (as I recall) sold very much as a ‘A’ film, and was transferring the mainstream mega-thriller blockbuster motifs that had only recently been introduced by Spielberg in Jaws (1975) to the horror/sci-fi genres, I am not so sure myself. Perhaps Mr Scott simply had a very good eye for the future of the medium – I for one await Prometheus (2012) with bated breath…

  2. Dat ziet er erg goed uit. Ik vind het wel een beetje duur r!

  3. Tijnge het ziet er wel supergoed uit, alleen de prijs is toch wel iets wat mij een beetje veel tegenhoud…zonde

Speak Your Mind

*