Anastasia Dipbrow Pomade Blonde

Toen vorig jaar de dipbrow pomade in Nederland kwam liet ik mij adviseren in de Douglas. Ik ging naar huis met de kleur Chocolate, wat achteraf helemaal geen goede match was. Hij was veel te donker voor me en eerder geschikt voor meiden met donker haar of met een getintere huid. Het nichtje van Renzo heeft hem van mij overgenomen en die was wel heel blij met het product. Maar toch bleef ik altijd benieuwd omdat er zoveel goede verhalen te lezen zijn over dit product.P1060101

Het potje zit in een klein kartonnen doosje, heel schattig vind ik persoonlijk. P1060102

Ik heb de gekozen voor de kleur Blonde, de dame van de Douglas heeft hem bij mij aangebracht en ik was tevreden over het resultaat. Ik dacht eerst dat hij misschien te warm was maar dat viel mee.

P1060103

P1060105

P1060106

De dipbrow is een dikkere vloeistof, je hebt maar heel weinig product nodig. Het product is daarom ook heel zuinig in gebruik, je kunt heel lang voort met zo een potje. Ik breng een klein beetje product aan op een wenkbrauw kwastje van Mac en ga dan voorzichtig door mijn wenkbrauwen heen. Je kunt ook je hele vorm aanpassen met de dipbrow maar dat is niet aan mij besteed. Ik hou het liever bij mijn eigen vorm maar wil ze meer vullen met de dipbrow zodat je meer wenkbrauw ziet. Mijn wenkbrauwen zijn ook licht en met een product ziet het er toch net even wat mooier uit vind ik persoonlijk.

 

Het resultaat

P1060108

Zonder product

P1060111

Met de dipbrow

Ik zie zeker veel resultaat maar toch is het heel natuurlijk. Ik vind het goed zo, ik hoef geen mega opvallende wenkbrauwen want dat past niet bij mij. Toch vind ik dat het er veel mooier uitziet met de dipbrow als zonder de dipbrow, het geeft net dat extra zetje :P. Verder vind ik de kleur erg geschikt en zoals je kunt zien is de kleur toch erg koel, ik had hem warmer ingeschat maar dat valt echt mee. De kleur matcht goed met mijn huid en haarkleur en daar ben ik heel blij mee.

Voor de dipbrow mag je ook je portemonnee trekken want goedkoop is hij zeker niet. Hij kost 

€ 29.95 en wordt verkocht bij Douglas.

 

Comments

 1. Dat ziet er heel natuurlijk uit

 2. Staat je super mooi Faar! Heel natuurlijk Xx

 3. Staat je heel erg mooi en natuurlijk!

 4. wat een mooi product! Hij staat je echt heel goed.

 5. Wauw! Wat een prachtig resultaat!!! Staat je goed zeg!

 6. Ik denk dat ie zijn geld wel waard is, maar ik zou er nooit zoveel voor betalen denk ik!

 7. Ik vind het effect heel erg mooi. Op sites als Beautybay is ‘ie trouwens een stuk goedkoper!

 8. Heel mooi!
  x

 9. Heel natuurlijk!

 10. Check that off the list of things I was counesfd about.

Speak Your Mind

*