Chanel Perfection Lumiere Velvet Foundation (12 Beige Rose)

P1060542

Mijn Mac foundation was op en ik wilde een keer wat nieuws. Ik vond de foundation van Mac goed maar niet super dus was toe aan verandering. Ik bracht een bezoekje aan de Douglas en liet mij adviseren door een dame daar. Zij kwam met deze foundation en toen dacht ik hey deze heb ik vaker voorbij zien komen op Instagram/Blogs. Ik kon me herinneren dat veel mensen tevreden waren met deze foundation en besloot hem mee naar huis te nemen.  Vandaag deel ik mijn mening over dit product!

P1060545

De foundation is geschikt voor vettere huidjes of een gecombineerde huid zoals ik heb. Hij heeft een matterende finish maar is dun zodat hij fijn aanvoelt op de huid. Ik had de foundation getest in de winkel en voelde hem niet zitten op de huid. Ik wil graag een foundation die mijn gezicht egaler maakt, ik hoef niet veel dekking. Ik heb een prima huid die alleen gevoelig is voor eczeem maar weinig tot geen last van puistjes.  Ik heb wel een vette t zone en wil daarom een foundation die mijn gezicht mat maakt.

P1060543

De foundation zit in een strakke zwarte verpakking, ik vind glazen flesjes vaak mooi maar dit heeft ook wel wat. Verder moet je voor gebruik de foundation een beetje schudden, pas wel op want deze foundation is heel vloeibaar. Ik was vanmorgen onhandig bezig en toen viel die foundation op mijn broek. De foundation die ik hiervoor gebruikte was veel dikker van structuur dus dit was weer eventjes wennen.

P1060520

Mijn huid zonder make up, ik heb een lichte huid en verder een aantal puistjes.

P1060521Er zijn 6 verschillende tinten, ik heb de lichtste: nummer 12 Beige Rose.  Ik vind deze kleur goed matchen bij mijn huid. Hij is eigenlijk precies goed, niet te donker maar ook zeker niet te licht.

P1060527

Ik heb hier de foundation aangebracht met een beautyblender. Ik vind de foundation erg natuurlijk, ik zie zeker verschil maar vind niet dat ik een masker op heb. Ik heb de foundation niet in mijn hals aangebracht omdat ik daar last heb van eczeem maar doordat de kleur goed is zie je dat niet vind ik.

P1060528

De foundation maakt mijn huid matter en voelt prettig aan op de huid. Het voelt niet alsof je een plamuurlaag op hebt. De foundation maakt mijn huid mooi egaal en blijft goed zitten. Ik heb de foundation gebruikt zonder poeder erover heen maar merk wel dat mijn t zone toch wel poeder nodig heeft. De foundation is matterend maar toch is het handig om poeder op je t zone aan te brengen.

De foundation bevat 30 ml.

Ik kocht hem bij Douglas voor € 42.95.

Comments

 1. Hij ziet er goed uit! Fijn ook dat het niet voelt alsof je een hele plamuur laag op je gezicht hebt, dit vind ik altijd zo naar. Wel vind ik de foundation wat duur.

 2. Leuk artikel schat! Ik heb hem ook en ben er super blij mee, hele fijne foundation. Liefs Nicole

 3. Hij ziet er goed uit op je gezicht, ook echt de juiste kleur!
  Heb zelf altijd wel problemen met een goede foundation zoeken..
  Meestal zijn ze toch iets te donker en accentueren droge plekjes.. ?

 4. Fijn dat hij zo goed aanvoelt, ik heb nooit wat van Chanel geprobeerd!

 5. Wat een mooie foundation!

 6. Oh wauw het effect is echt heel erg mooi.

 7. Ziet er goed uit en voelt dus ook heel fijn! Een goede keuze dus 😀

Speak Your Mind

*