Kat Von D Tattoo Liner in Trooper

Alleen maar positieve reviews over deze eyeliner van Kat Von D tattooliner. Ik wilde deze eyeliner allang proberen alleen is  hij helaas niet verkrijgbaar in Nederland. Totdat ik een dame vond op marktplaats die deze eyeliner verkocht, ik bestelde hem en had hem binnen no time in huis. P1060546

De eyeliner zit in een kleine zwarte verpakking met rozen en sterren erop, ik vind de verpakking heel cool. Verder staat er op de verpakking dat het product waterproof is en de ingrediënten vind je ook op de verpakking.

P1060547

De eyeliner zelf is hetzelfde als de verpakking, er zijn rozen te vinden en sterretjes. De letters  zijn letters die vaak gebruikt worden bij het tatoeëren. Kat von D is natuurlijk een bekende tattoo artist, ik vind het leuk dat je dit terug ziet op haar verpakking. Als je het product geopend hebt is het nog 6 maanden houdbaar.

P1060549

P1060550

De tattooliner heeft een heel smal puntje, het zijn verschillende haartjes bij elkaar. Het is niet 1 stift zeg maar, het stiftje is erg smal. Ik gebruik eigenlijk altijd zulke eyeliners en heb nog nooit zo een smal puntje gezien. Dit beloofd veel goeds.

P1060553

Toen ik de eyeliner op mijn hand aanbracht was ik niet super onder de indruk. Ik vond hem niet super zwart maar ik merkte wel dat het makkelijk was om lijntjes te zetten op mijn hand.

P1060535

Het lukt mij haast nooit om een wing te maken, je ziet weinig oog daarom moet het lijntje erg dun zijn. Anders zie je meteen een hele dikke streep en dat ziet er niet uit. De wing trekken ging mij eigenlijk best makkelijk af, ik heb wel nog oefening nodig maar dat komt wel goed.

P1060539

Ik vind de eyeliner heel makkelijk in gebruik. Op het ooglid is de eyeliner juist super zwart dus dat is super, de eyeliner is ook super waterproof. Je moet de eyeliner echt verwijderen met een reinigingsproduct op oliebasis anders krijg je de eyeliner er met geen mogelijkheid vanaf. De eyeliner blijft de hele dag zitten en een regenbui is ook geen probleem.

Ik ben erg fan! De eyeliner kun je vinden op marktplaats. En anders moet je hem bestellen via www.sephora.com. Alleen dan heb je wel kans op invoerkosten en kan de eyeliner opeens heel duur worden. Ik heb inclusief verzendkosten € 26,- betaald voor de eyeliner.

 

Comments

  1. Wauw mooi faar! Deze wil ik nog eens proberen! Liefs xx

  2. Ziet er goed uit! Heb er al zoveel goeds gelezen en wil hem zelf ook zeker gaan proberen!

  3. Ik vind de eyeliner er goed uitzien

  4. Hij klinkt fijn, maar hij is zo duur en moeilijk te krijgen!

  5. Je hebt ‘m gewoon! Ik wil ‘m ook heel graag, jammer dat ‘ie zo moeilijk te krijgen is.

Speak Your Mind

*