Anastasia Beverly Hills – Brow Definer Taupe

 

Als er een nieuw product op de markt komt van Anastasia Beverly Hills ben ik altijd meteen nieuwsgierig. De wenkbrauwproducten van Anastasia zijn echt de shit dus ik moest dit product hebben. Bij het event van de proefparade stond het merk en kregen we de brow definer om te testen. Ik kon wel een gat in de lucht springen, vandaag review ik dit schatje voor je!

P1060584

De browfiner komt in een strakke rose gold verpakking, heel gaaf. Ik vind dit veel leuker als een standaard zwarte verpakking. De brow definer is na openen nog 24 maanden houdbaar en het product is dierproefvrij.

P1060585

De brow definer ligt lekker in de hand, het viel me wel op dat hij een stuk breder is als de brow wiz. De brow definer heeft aan de ene kant een borsteltje en aan de andere kant het product. Je kunt het product omhoog draaien.

P1060573

De brow definer heeft een gevormde driehoekige punt waardoor je makkelijk de contouren van je wenkbrauw kunt volgen en ook dunne plekken kunt opvullen. In het persbericht lees ik dat het 2 jaar gekost heeft om dit product te maken. De driehoekige gevormde punt kan op drie verschillende manieren gebruikt worden om dat perfecte wenkbrauw te creëren.

Dunne lijntjes: gebruik het scherpste deel van de punt om dunne streepjes te trekken om zo het effect van fijne wenkbrauwhaartjes te krijgen.

Medium: Gebruik de achterkant van het potlood om iets dikkere haarstreepjes te creëren.

Breed: Gebruik de bredere zijkant van het potlood om de wenkbrauw in te kleuren met dikkere strepen.

P1060586

Als je de wenkbrauwen ingekleurd hebt kun je het borsteltje gebruiken om de wenkbrauwen in model te brengen.

P1060597

De brow definer is verkrijgbaar in 1o verschillende tinten(yay). Dit zat in het persbericht en leek me handig om te delen met jullie. Zo kun je aan de hand van je huidskleur, ondertoon en haarkleur de perfecte tint vinden. De kleur ash brown wordt alleen niet verkocht in de brow definer.

Ik gebruikte voor de brow wiz de kleur medium brown, die is iets donkerder als de kleur taupe. Van de browpowder heb ik wel de tint taupe en van de dipbrow pomade heb ik de kleur blonde. Ik vond de kleur blonde al iets te warm, de dames zeiden ook dat ik beter een product kan hebben met een assige tint. Ik ga vanaf nu al mijn producten gewoon in de kleur taupe kopen want dat is echt een goede match voor mij.

Het resultaat

P1060575

Zonder product

P1060577

Links niks en rechts de brow definer

P1060589

P1060592

Met de brow definer

Wauw ik ben echt onder de indruk, het product werkt snel en makkelijk. Ik zet eerst onder en boven een lijn en daarna vul ik de wenkbrauw in. Ik heb veel gaten in mijn wenkbrauw maar de brow definer vult ze prima op! De brow definer geeft een natuurlijk effect maar toch zie je duidelijk verschil. Wat ik ook fijn vind is dat je geen duidelijke strepen krijgt, het werkt heel makkelijk. Taupe is een assige lichte tint die goed matcht met mijn huidskleur en haarkleur. Taupe is zeker niet te donker maar zorgt echt voor een natuurlijk en absoluut geen nep effect.

Het product is vanaf medio februari te koop via de webshop van Anastasia http://www.anastasiashop.nl en bij alle winkels van Douglas. Het product zal verkocht worden voor € 29.50.

Wat vind jij van de brow definer en ga jij hem scoren?

* Ik wil Anastasia Beverly Hills Nederland bedanken voor dit product. Zoals ik al eerder schreef heb ik dit product ontvangen ter review. Dit verandert mijn mening niet.

 

Comments

  1. Oeh die ziet erg goed uit! Ik heb hem zelf nog niet geprobeerd, moet er nog even foto’s van maken haha. Ben erg benieuwd 🙂

Speak Your Mind

*