Blèzi Cosmetics – Lip Fix 28 Copper Berry & 38 Rebellious Red

Op het beautyevent van Mister Experience heb ik allerlei nieuwe merken ontmoet. Er waren een aantal lieve dames die hoorden bij het merk Blèzi cosmetics. De oprichtster vertelde heel enthousiast over haar merk en liet haar make up producten zien. Ik laat vandaag 2 liquid lipsticks van dit merk aan jullie zien! Lees je mee?
P1060598
De oprichtster vertelde dat zij al heel lang in de cosmetica branche werkte en haar droom heeft waargemaakt met een eigen merk. Ik vind dat enorm inspirerend, hoe leuk is dat! Alle producten van Blèzi zijn dierproefvrij, parfumvrij en long lasting. Ik heb swatches gezien van de lipppenstiften en de eyeshadows en het pigment is echt heel erg goed. Ik vind het ook erg fijn dat de producten parfumvrij zijn i.v.m. mijn overgevoelige huidje.
P1060600

Ik heb hier de kleuren 28 Copper Berry en 38 Rebellious Red. De kleuren zitten in een simpele verpakking, niet veel poespas. De verpakkingen voelen kwalitatief stevig aan. Het product is na openen 12 maanden houdbaar, er staat ook op de verpakking dat je een dun laagje aan moet brengen en dan een minuutje moet laten opdrogen zonder de lippen te sluiten. Het product bevat 4 ml.

P1060602

Als je de verpakking opent zie je een kleine spons applicator. Ik vind een spons applicator altijd prima werken, gelukkig zijn ze klein zo kun je de lipstick heel precies aanbrengen.

Wat Blèzi over de Lip Fix zegt: De Lip Fix is vederlicht: het laat een elastisch en nauwelijks voelbaar laagje achter op je lippen. De formulering met hoogwaardige ingrediënten is hoog gepigmenteerd, brengt dun aan en voelt zeer comfortabel aan op je lippen. Door de innovatieve formule zien de kleuren er direct na het aanbrengen schitterend, strak en intens uit. Bovendien kun je twee kleuren over elkaar aanbrengen om jouw persoonlijke tint te creëren. Lip Fix blijft ongekend lang zitten, is waterproof, veegvast, kissproof en geeft niet af.

Het klinkt erg goed, ik heb dit natuurlijk even goed getest voor jullie!

P1060601

Boven vind je copper berry en onder rebellious red.

Je merkt meteen dat de kleuren heel erg goed gepigmenteerd zijn, als je ze net aanbrengt lijken het net een soort lipglosses. Zoals Blèzi al zegt duurt het inderdaad een minuut voordat het product opgedroogd is, je hebt trouwens helemaal niet veel product nodig.

28 Copper Berry 

P1060607

P1060603

Ik vind de kleur echt te gek! Zo een kleur had ik echt nog niet en ik vind hem dan ook moeilijk te beschrijven. In de verpakking is het een donkere koper kleur en zie je een aantal glitters. Op de lippen zie je een klein glansje, ik vind hem heel bijzonder. I love it <3

38 Rebellious Red

P1060613

P1060610

Dit is een mooie matte klassiek rode kleur. Op het begin lijkt het nog een beetje glanzend maar binnen no time is die erg mat. Ik moet eerlijk bekennen dat ik heel weinig rode lipsticks heb dus dit is weer een mooi kleurtje voor in mijn stash.

De lipsticks brengen makkelijk aan vind ik! Ze zijn ontzettend gepigmenteerd en zijn op het begin glanzend. Na een minuutje droogt het product mat op maar toch voelt het nog comfortabel aan. Op het begin schrok ik een beetje omdat hij droog aanvoelde maar na een paar minuten had ik daar geen last meer van en voelt het net of je helemaal niks op je lippen hebt. Ik heb pas 1 liquid lipsticks dus moest even wennen aan het gevoel op de lippen maar heb ze nu al een paar keer gedragen en ben er al aan gewend.

P1060618

Ja, deze kleuren zijn echt te gek en blijven belachelijk lang zitten.  De lipsticks blijven ongeveer 6 uur perfect zitten. Ik heb ook de hele dag gegeten en gedronken maar dat maakte helemaal niets uit.

Ze voelen prettig aan op de lippen en zijn ook zeker kissproof (handig voor Valentijnsdag).  Ze kosten € 17 ,- en zijn hier verkrijgbaar.

*Deze producten heb ik ontvangen ter review, dit beïnvloed mijn mening niet.

Comments

 1. Oeeeh moooi!! Ik vind die ene kleur echt super bijzonder, hij staat je ook prachtig! Liefs xx

 2. Een nieuw merk voor mij! Vooral de copper kleur vind ik zo mooi!

 3. What i don’t realize is in truth how you are now not actually a
  lot more well-liked than you might be now. You are so
  intelligent. You recognize thus considerably with regards to this matter, made me
  in my view believe it from so many various angles.
  Its like women and men are not fascinated except it is something to accomplish with Lady gaga!
  Your personal stuffs nice. All the time take care
  of it up!

Speak Your Mind

*