Becca Shimmering Skin Perfector – Champagne Pop & Pearl

In 2015 heb ik de Becca highlighters echt overal voorbij zien komen en ze zagen er allemaal zo geweldig uit. Ik moest ze gewoon proberen! Vandaag review ik de kleuren Champagne Pop en Pearl.P1060624De shimmering skin perfectors komen in een kartonnen doosje, ik vond ze er best groot uitzien eigenlijk. De verpakking van Champagne Pop is een rose gouden verpakking met allerlei druppels erop. De highlighter is gecreëerd in samenwerking met YouTuber Jaclyn Hill en wordt mega gehyped. Ik had eerst alleen Pearl gekocht maar toen ik buitenstond wilde ik Champagne Pop ook. Ik kon me niet inhouden en besloot Champagne Pop ook te halen. Pearl zit in een standaard zwarte verpakking, jammer dat deze verpakking ook geen schattig kleurtje heeft.

P1060625De highlighters doen me echt denken aan ufo’s. Het is een bruine kunststof en de binnenkant is zilver en daar staat Becca op. Ik vind de verpakkingen wel geinig, weer eens iets anders. De verpakking zelf vind ik erg stevig en hij sluit en opent ook goed.

P1060626Als je de pareltjes opendoet zie je een klein plastic stukje met Becca erop. Bij Champagne Pop staat Jaclyn Hill’s handtekening er ook bij.P1060627Zoals je kunt zien zit er echt een groot verschil in de highlighters. Champagne Pop is een stuk donkerder als Pearl en is echt een champagne kleur. Ook zie ik dat Champagne Pop een warme tint is en Pearl juist echt een koele ondertoon heeft. Pearl is een lichte kleur, hij lijkt wel wit.

P1060628

De highlighters hebben echt een belachelijk goed pigment zoals je kunt zien zijn beide kleuren heel verschillend. Ze bevatten allebei heel veel shimmer, i love it! Champagne Pop schijnt voor heel veel verschillende huidskleuren te zijn, Pearl is daar in tegen echt alleen geschikt voor de bleekscheetjes onder ons.  Ik denk dat als je een tintje hebt het er echt uitziet als een witte streep op je gezicht.

Zonder highlighter

P1060638

Pearl

P1060645

P1060647Ik moet zeggen dat de highlighters echt niet goed over komen op camera, ze vallen helemaal niet op. Daarom heb ik juist expres een foto met flitser toegevoegd zodat je ziet dat de highlighter een super pigment heeft en heel goed zichtbaar is. Pearl past goed bij mijn huidskleur omdat ik licht ben en een koele ondertoon heb. Ik vind Pearl heel bijzonder, zo iets had ik echt nog niet!

Champagne Pop

P1060650

P1060658Ik las over Champagne Pop dat veel dames dachten dat hij te donker was voor hele lichte huidjes. De dames in de winkel vonden ook dat Pearl beter bij mijn huidje stond. Ik vind eigenlijk dat Champagne Pop prima kan hoor niks mis mee! Het is echt net alsof je goud op je jukbeenderen smeert, hij is echt prachtig. Ik ben echt verliefd op mijn twee nieuwe schatjes.

De highlighters blijven de hele dag goed zitten en zijn voor € 43,- per stuk te koop bij Babassu. Ze zijn zeker niet goedkoop maar ik vind ze het geld wel echt waard.

Heb jij het geld ervoor over of vind je ze te duur?

Comments

  1. Wauw wauw wauw! Ik vind champagne pop je toch ook wel heel erg mooi staan hoor. Of ik er zelf zo veel geld voor over zou hebben.. ik weet het niet. Je zet me wel aan het denken nu haha.

  2. Champagne Pop is echt prachtig! Deze Highlighter staat zeker op mijn Wishlist.. ?❤

  3. Lieke blondeel says:

    Die champagne pop is echt heel mooi ! Toch maar eens aanschaffen

  4. Ik vind champagne pop juist mooier!

  5. Zo mooi! xo

Speak Your Mind

*