Anastasia Beverly Hills – Contourkit Light to Medium.

Ik wilde dit product al een hele lange tijd en nu heb ik het eindelijk in mijn make-up  collectie. Ik heb het natuurlijk over de contourkit van Anastasia Beverly Hills,P1060712

Anastasia staat bekend om haar mega populaire wenkbrauwproducten maar haar contourkits zie je ook overal voorbij komen. Ik heb de creme versie in de kleur medium, de dame vertelde dat de light niet naar Nederland kwam en achteraf was dat dus wel zo. De creme contour kit is ook echt prachtig maar ik heb toch het idee dat hij iets te donker is voor mijn huid. Deze poeder versie is in de kleur light to medium, je hebt ook nog de kleur medium to tan. De light to medium versie is geschikt voor de lichte tot medium getinte huid en de medium to tan voor de medium tot donker getinte huid.

P1060724

P1060726

Vanilla – Banana – Sand – Java – Fawn – Havana

Zo worden de kleuren omschreven.

Vanilla: Peachy nude, voor de lichte tot medium huid met een warm beige ondertoon.

Banana: Warm nude, voor alle ondertonen flatteert,universeel.

Sand: Soft beige, voor de lichte tot medium huid met warme en natuurlijke ondertonen.

Java: Soft mocha, voor lichte tot medium huid met een koele ondertoon.

Fawn: Toffee nude, voor een lichte tot medium huid met een koele beige ondertoon.

Havana: Coffee brown, voor een lichte tot medium huid met warme ondertoon.

P1060710De 3 highlighters uit het palette

Vanilla – Banana – Sand

P1060727

En de 3 contourkleuren

Java – Fawn – Havana

Ik heb hier 1 swatch over mijn pols aangebracht, je kunt zien dat het pigment goed  is. Al moet ik eerlijk bekennen dat de highlighters op de foto een beetje wegvallen, ik vind ze in het echt meer aanweziger. Het handige aan dit palette is dat je er ontzettend veel kanten mee op kan. Als je in de zomer wat meer een tintje hebt kun je de donkerste contourkleur gebruiken of je gebruikt de donkerste kleur het hele jaar door als je een opvallende contour wilt. De keuze ligt bij jou, fijn dat er zoveel variatie in zit.

P1060740 P1060744

Zonder

P1060754 P1060755

Banana onder de ogen en Fawn onder de jukbeenderen, onder de kaaklijn en op de zijkanten van het voorhoofd.

Ik merk dat Banana ervoor zorgt dat ik een frissere uitstraling krijg en het het gebied onder mijn ogen iets oplicht. Ik vind het trouwens niet heel overdreven, het ziet er gewoon nog natuurlijk uit. De kleur Fawn is een contourkleur voor een koele huid en dat past dus goed bij mijn ondertoon. Ik heb een koele ondertoon dus deze kleur matcht, soms zijn contourkleuren echt super oranje maar deze is dat absoluut niet. De kleur geeft mijn gezicht meer vorm en maakt me ook iets bruiner (op een goede manier).

P1060761

Java

Java is iets warmer qua kleur als Fawn heb ik het idee maar mistaat zeker niet. Ik vind dit ook echt een mooie kleur die geschikt is voor mijn huidskleur.

P1060772

Havana

Ik moet zeggen dat ik Havana echt nog te donker vind op dit moment op de foto valt het wel mee maar het zag er niet echt mooi uit.  Havana is ook geschikter voor de medium huid dus denk dat ik deze tint alleen gebruik als ik een kleurtje heb.

De kleuren vanilla en sand zijn eigenlijk ongeveer dezelfde kleur als mijn eigen huid dus ik zie weinig verschil als ik deze kleuren aanbreng. Het licht niet op wat normaal gesproken de bedoeling is van deze poeders. Ik denk dat ik te licht ben voor deze 2 kleuren.  Ik vind het een mooi palette maar denk dat ik de highlighters weinig zal gaan gebruiken, banana wel maar de anderen 2 kleuren niet. De contour kleuren daarin tegen vind ik wel mooi en zal ik wel veel gaan dragen.

Het palette kost € 54.95 en wordt verkocht bij Douglas. 

Comments

  1. Prachtig contour palette!

  2. Wat een mooie contour palette !

Speak Your Mind

*