Urban Decay x Gwen Stefani – Lip pencil Ex-Girlfriend

Urban Decay is een samenwerking aangegaan met Gwen Stefani. Gwen Stefani heeft een jaar erover gedaan om deze collectie te ontwikkelen. Het  oogschaduw palette kwam al eerder uit en nu hebben ze een collectie met een blush palette, lip pencils, lippenstiften en een wenkbrauwkitje. Ik kocht het blush palette en besloot ook een lip pencil mee te bestellen.
P1060787

Er zijn 5 verschillende lip potloden en ik ben gegaan voor de lichtste kleur omdat ik eigenlijk opzoek ben naar een nude lip potlood. Ik draag niet vaak nude en vind het ook lastig om een goede nude kleur te vinden voor mijzelf. De dame bij de Ici Paris xl counter dacht dat hij mij wel zou staan dus besloot ik hem mee te nemen.
P1060791

Het zit in een goud met wit doosje en het potlood zelf is goud met zwart en op het einde vind je de kleur. Ik vind de verpakking er heel gaaf uitzien. Het potlood is na openen nog 24 maanden houdbaar.

P1060796

Het ziet er goed uit vind, niet te licht. Lichte kleuren staan mij altijd zo vreselijk.

P1060800

P1060806

Het potloodje voelt romig aan en brengt makkelijk aan, hij glijdt echt over de lippen heen. Met een potlood kan het nog weleens stroef aanvoelen maar met deze heb ik daar geen last van. Ik vind de kleur zelf mooi maar eigenlijk had ik hem wel iets lichter verwacht.

P1060809

De kleur is een beetje hetzelfde als de kleur Faux van Mac. Mooi maar niet waar ik naar op zoek was. Ik ben niet ontevreden want de kwaliteit is goed en de kleur is mooi maar het is niet echt een toevoeging in mijn stash.

Het lip potlood blijft ongeveer 3 uurtjes zitten en kost € 20.40. Hij wordt online verkocht bij Ici paris XL, ik kocht hem bij de Urban Decay counter in de Kalverstraat.

Comments

  1. Op zich geen ramp toch dat hij op MAC Faux lijkt? Kun je hem mooi als lipliner onder Faux gebruiken waardoor Faux nog langer blijft zitten! Ik vind hem je in ieder geval heel mooi staan.

  2. Wat mooi zeg!

  3. Hele gave kleur dit, staat je goed!

  4. Wat een mooie kleur

  5. Ik vind hem toch wel heel erg mooi hoor! Misschien draai je nog wel bij en word je nog wat enthousiaster 🙂

Speak Your Mind

*