Jeffree Star – Velour Liquid Lipstick Androgyny, Masochist, Prom Night

Jeffree star een aparte verschijning die ik langskomen zag op Instagram. Een man met roze haar, vol tatoeages, hysterische nepnagels & fantastische make up. Ik houd wel van mensen die lekker doen wat ze willen en was ook zeer benieuwd naar hem. Ik heb bijna alle Youtube video’s van hem bekeken en ben echt fan van hem geworden. Jeffree is een make up artist en heeft heel veel visagie werk gedaan, hij vertelt dat op het moment dat hij lipstick gebruikte hij meteen de droom had om ze zelf te gaan maken en die droom is uitgekomen. Als je benieuwd bent naar zijn liquid lipsticks lees dan gauw verder.

P1060843

De Jeffree star velour liquid lipsticks hebben een lichte formule en zijn vloeibare matte lipsticks.  De lipsticks zie ik echt overal voorbij komen op Youtube, Instagram en ga zo maar door. Ik wilde deze lipsticks toch proberen omdat ik er zulke goede verhalen over las. De mega populaire kleur Androgyny werd weer aangevuld op 12-02-2016 en ik besloot mijn slag te slaan. Ik wilde de kleur Masochist ook hebben en toen ik aan het shoppen was heb ik Prom Night ook maar in mijn winkelmandje gedaan.
P1060844

Jeffree star heeft roze haar dus het is geen verassing dat hij de doosjes ook roze heeft gemaakt. Ik vind dit onwijs schattig, veel leuker als zwart. Op de verpakking zelf vind je logo wat uiteraard een ster is en in een rose gouden kleur. Verder zijn de lipsticks cruelty free wat betekent dat zij niet worden getest op dieren (altijd een pluspunt). Ook heb ik online gevonden dat ze glutenvrij zijn en dat is fijn voor mij omdat ik gluten niet kan verdragen i.v.m Coeliakie. Als tip staat er nog op de verpakking dat je van te voren je lip kunt scrubben, eten met olie erin vermijd en niet overdreven moet gaan lebberen, een kusje mag wel. Als je eten met olie vermijd en je lippen van te voren scrubt blijft de lipkleur het langste zitten.

P1060845Ik vind de verpakkingen zelf ook heel erg schattig met de roze dop en de rose gouden details.

P1060846Love it!!!!

P1060848Masochist. Androgyny, Prom Night

Androgyny 

Androgyny is een onwijs populaire kleur en heel snel uitverkocht ik ben blij dat ik hem heb kunnen scoren. Androgyny wordt omschreven als een plum mauve kleur en is mat.

P1060850

De lipsticks hebben een grote spons applicator ze zien er groter uit als ik gewend ben. Ik vind trouwens dat ze makkelijk aanbrengen. Ik heb ook nog een lip kwastje gebruikt om de randjes te doen en hem zo strak mogelijk aan te brengen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het nog steeds lastig vind om het echt perfect aan te brengen maar goed oefening baart kunst.

P1060853

P1060833

P1060837

De kleur dekt perfect en is het paarse zusje van de Kylie Jenner lip kleur als je het mij vraagt. Het is geen standaard kleur en daarom vind ik hem zo gaaf. De formule voelt inderdaad licht aan, hij is heel dekkend. Als je hem aanbrengt is hij vloeibaar maar na ongeveer 3 minuutjes is hij al mat opgedroogd. Ik vind de lipstick ook prettig aanvoelen en ik ben lastig met lipsticks als ze je ze echt voelt zitten draag ik ze niet meer. Ja, ik ben zeker verliefd op dit kleurtje en weet zeker dat deze mooi bij veel verschillende huidskleuren zal staan.

Prom night

Prom night alleen de naam vind ik al te gek, prom night is een super felle roze lipkleur.

P1060849

P1060852

P1060862

P1060861

Als je mij kent weet je dat ik houd van opvallende lipkleuren en niet vaak nude kleurtjes draag. Ik vind hem trouwens minder fel overkomen op foto. Deze kleur is ook goed dekkend en voelt prettig aan op de lippen.

Masochist

Masochist is een donker roze matte lipkleur. Hij is weer heel anders als Prom night, hij is een stuk donkerder en heeft een koele ondertoon.

P1060851

P1060855

P1060858

P1060859

Ook deze kleur dekt ontzettend goed en voelt prettig aan op de lippen. Ik vind dit ook een hele mooie kleur en vind deze ook geschikt voor het hele jaar door.

De lipsticks blijven ongeveer 5 uur zitten bij mij en dan heb ik wel gewoon gedronken en gegeten.  Ze voelen prettig aan zoals ik al zei en zijn goed dekkend. Ik denk dat Androgyny mijn favoriet is van de 3. Ik heb de lipsticks besteld bij http://www.cocktailcosmetics.co.uk/. Daar heb je geen invoerkosten, ik had donderdag besteld en had ze woensdag in huis. De lipsticks zijn € 17.92 per stuk, er zijn heel veel verschillende kleuren dus voor ieder wat wils.

Welke van de 3 is jou favoriet?

 

 

 

Comments

  1. Yaaaaaaas for androgyny!!! Staat prachtig lieverd

  2. Omg androgyny! I need it!

  3. my gosh, they look so pretty on you! I gotta get me some jeffree star lippies (:

    Life in Pastel

  4. Androgyny is prachtig! Ik ben helemaal dol op swatches van Androgyny (en overigens ook van een aantal andere Jeffree Star liquid lipsticks). Ik volg Jeffree Star sinds kort ook op Youtube. Zijn talent is… wauw.
    Liefs

  5. Hooooo ik heb mijn ogen hier sinds een paar dagen op. Ik MOET er minstens een proberen haha, heel tof!

  6. Ze zijn echt suuuuper mooi, vooral Androgyny (heb ik zelf ook) ben ik echt heeelemaal weg van!

Speak Your Mind

*