Catrice Blush Artist – 010 BronzÉclat

Catrice en Essence kregen laatst allerlei nieuwe artikelen en ik was zo benieuwd overal naar! Ik zag een aantal mooie lippenstiftjes, een contourkitje maar die zijn iedere keer uitverkocht dus die heb ik nog niet. Ik nam ook een mooie palette mee en die review ik vandaag.

P1060960

Het palette bestaat dus uit 3 kleuren namelijk een contour, blush en highlighter. Ik vond de kleuren er heel erg mooi uitzien de blush en highlighter bevatten ook een mooie shimmer. De verpakking zelf vind ik prima, niet fantastisch maar ook niet lelijk. P1060961

P1060962

De poeders zelf zien er echt heel erg mooi uit. De contourkleur vind ik alleen erg rood lijken, weet niet of ik dat wel mooi vind. De blush is een mooie perzikkleur met shimmer en de highlighter  is een champagne achtige kleur.

P1060963

Ik vind de contourkleur er ook op de huid niet echt goed uitzien qua kleur. De blush en highlighter vind ik er wel erg mooi uitzien.

P1060966

Zonder

P1060969

Met contour kleur

Ik had de kleur wat aangebracht en vond hem toch iets te rood en niet mooi bij mijn huid passen. Ik heb hier mijn beautyblender over de kleur aangebracht om hem minder opvallend te maken.

P1060971

Blush

Wat is de blush toch prachtig! De kleur vind ik erg pretty en vind dat die ook mooi mengt met mijn huid. Het is een zachte kleur met een mooie glans. Love it 🙂

P1060973

Contour, Blush & Highlighter

Ik heb mijn flitser aangezet zodat jullie de highlighter goed kunnen zien. Hij is echt heel erg aanwezig en looks good, ik vind het zo tof dat budgetmerken nu  ook zulke mooie highlighters op de markt brengen.

Ik moet zeggen dat ik geen fan ben van de contourkleur, vind de blush en highlighter wel heel nice dus daarvoor zou ik het palette zeker wel kopen. Misschien staat de contourkleur wel mooi bij dames met een donkere huidskleur of met een warme ondertoon.

Ik vind hem leuk, het palette kost € 4,99 en is verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat. 

Comments

  1. ziet er best goed uit voor zo’n klein prijsje!

  2. Ziet er goed uit

Speak Your Mind

*