Essence Lipstick – Velvet Matt 07

De nude lipsticks van Essence heb ik al een hele tijd geleden gebruikt en die vond ik fijn in gebruik. Ze bleven minder lang zitten als andere lipsticks maar toch was ik zeker niet ontevreden. Nu heeft Essence een nieuwe lipstick in het assortiment en die is matte! Matte lipsticks blijven over het algemeen altijd beter zitten en ik moet toegeven dat ik een matte finish ook het allermooiste vind bij een lipstick.

P1060977

De verpakkingen van de lipsticks zijn meestal zwart en dan is het ‘ringetje’ de kleur van de lipstick bij deze lipstick is dit juist andersom. Ik vind de verpakking van de lipstick mooi en vind het ook leuk dat deze een kleurtje heeft. Dit staat ook super schattig tussen mijn lippenstiften.

P1060978

Op de achterkant vind je het nummer en velvet matt, deze lipstick valt onder die lijn.

 

P1060981

Ik vind de kleur ook echt prachtig en super leuk dat er een E in de lippenstift staat. Het schijnt dat het een dupe is van Kinda Sexy van Mac, die wilde ik al een tijdje kopen maar nu heb ik dus de budget variant.

P1060982

Wat een plaatje, laten we maar snel gaan testen.

P1060983

P1060984

De lippenstift dekt goed, en is een lichtroze tint, ik moet zeggen dat hij ook een beetje peachy is maar toch meer tegen het roze aan. Ik vind de kleur erg mooi, de finish zou ik vergelijken met de satin finish van Mac, vind hem dus niet super matte. De kleur blijft ongeveer 3 uur goed zitten.

P1060986

Ik vind de kleur mooi matchen zo samen met mijn blazertje van de Primark. Het is een schattig kleurtje die ideaal is voor de Lente. Laat dat mooie weer nu maar komen! 🙂

De lipstick kocht ik bij Kruidvat voor  €2.39

 

Comments

  1. Wat een mooie nudekleur, staat je goed!

  2. Super mooi kleutje Farah! Hij staat je onwijs goed!

  3. Ik vind ze dus ook niet echt mat! Goed om te horen dat ik niet de enige ben, haha! Wel een erg mooie kleur. Ik ben dol op de lipsticks van Essence.

  4. Wat een lief mooi kleurtje! Staat je goed.

  5. Dit is een prachtig kleurtje. Hebben!

  6. Hele mooie kleur!

Speak Your Mind

*