Beautyblender Liner Designer

Een tool om de perfecte winged eyeliner mee te zetten, ik ben echt bar slecht in winged eyeliner. Ik heb sowieso nogal een lastige oogvorm dus dat maakt het allemaal nog net even lastiger maar genoeg geklaagd. Beautyblender heeft een nieuw product uit gebracht namelijk de Liner Designer.

P1070050

Ik gebruik de sponsjes van Beautyblender al heel lang, het is echt mijn favoriete product om foundation mee aan te brengen. De cleansers van Beautyblender zijn ook erg fijn dus ga ervan uit dat de Liner Designer een top product is.
P1070051

De liner designer zit in een schattig roze doosje, op de achterkant vind je verschillende soorten eyeliners en hoe de liner designer eruit ziet.

P1070056

Als je de verpakking opent vind je een je een spiegel, een zuignapje en de liner designer zelf, de liner desiger lijkt op een plectrum.

P1070053

Je kunt de liner designer opbergen zodat je hem mee kunt nemen in je make up tasje en hij niet kapot gaat. Je kunt trouwens het spiegeltje ergens ophangen met het zuignapje. Zo kun je makkelijk een wing zetten, ik moet eerlijk zeggen dat ik liever gewoon een grotere spiegel erbij gebruik.

P1070054

De liner designer kan ook gebruikt worden om je lippenstift strak mee aan te brengen.

P1070055

De gebruiksaanwijzing: 1. Plaats de liner designer case met de zuignap op ooghoogte aan de muur;
2. Gebruik het spiegeltje – dat maar liefst 5 keer vergroot – zodat u goed ziet wat u doet;
3. Wrijf de liner designer zo’n 10 à 15 seconden warm tussen uw handen;
4. Plaats de liner designer met de scherpe hoek aan de buitenkant van uw oog en maak met een scherp potlood of liquid eyeliner uw eigen eyeliner design.

P1070066

Dit is de eerste keer dat ik de liner designer gebruikte, ik vond het echt heel makkelijk werken. Het werkt echt super alleen denk ik dat ik nog wel wat meer ervaring moet opdoen met het zetten van een winged liner. Het lukte mij eigenlijk zelden dus heb er ook echt geen ervaring mee maar gelukkig heb ik nu deze tool zodat het me wel lukt. Ik las trouwens dat veel mensen zeiden ja je kunt gewoon plakband gebruiken. Nou dat heb ik al heel veel geprobeerd maar me plakband kreeg ik het niet voor elkaar.

Ik ben tevreden, het werkt goed en snel en ik ben blij dat ik eindelijk een winged eyeliner kan rocken. Het is helaas niet goedkoop, je betaalt maar liefst € 19.95. Ik kocht de mijne bij Douglas.

 

Comments

  1. Ziet er goed uit

Speak Your Mind

*