Essence Colour & Care Nagellak

Ik zag op de snapchat van Mascha van Beautygloss een mooi pastel paars lakje voorbij komen. Ik moest en zou dit lakje hebben en besloot een bezoekje te brengen aan Kruidvat. Ik nam alle kleurtjes mee uit de colour&care lijn mee van Essence en vandaag deel ik mijn mening over de lakjes.

P1070006
P1070005

01 – 04 -02 – 03 – 05

De nagellak heeft natuurlijke ingrediënten en zou ook versterkend moeten werken. Het is dus een nagellak met een strengtener in 1.  Ik vind deze pastel kleurtjes echt een musthave voor de Lente en Zomer.

P1070002

01- Take a break

P1070004

02 – I care for you

20160508_11212503- Happy nails

P1070001

04 – Lean on me

P1070003

05 – You made my day

Ik moet zeggen dat ik normaal gesproken geen fan ben van de Essence lakjes maar ik vind deze prettig lakken. Het kwastje is iets breder als die van de normale serie en dat vind ik zelf ook erg prettig laken. Ik heb op alle foto’s 2 laagjes aangebracht en ze dekken goed. Dat is nog best een opgave voor zulke pastel kleuren, vaak zijn ze niet dekkend genoeg maar dat zijn deze wel. Ik merk trouwens geen verschil qua versterking, dus daarvoor hoef je de lakjes niet te kopen. De nagellak blijven bij mij ongeveer 3 dagen zitten, niet super lang maar ook zeker niet slecht.

De lakjes kosten 1.99 per stuk, dit vind ik echt een prima prijsje! Dus als jij opzoek bent naar schattige pastelkleurtjes? Hollen naar Kruidvat of Trekpleister.

 

Comments

 1. Ik vind dit echt hele leuke en snoepige kleurtjes!

 2. Wat een mooie pastel kleurtjes!

 3. Oeee love deze pastel kleurtjes!!

  • farahvanbreukelen says:

   Me 2 <3

  • OK, Joe, I'm hearing you now and, basically, I agree with you. I can't argue we're a contender, but I have to believe we'll compete. And I see what you mean that, for the time-being, Gabby is our one proven 1st liner, though I hold out hope for others to step it up. You play Christensen on the left wing and Prospal at center? or either/or? No wager then, huh? (because you know Dubi will see ice time on the first line . . . ) Christensen – Prospal – Gaborik Frolov – Anisimov – Zuloareclc-AasenDubinsky – Drury – Callahan Prust – Avery – Boogard / Boyle

  • Will have to agree with Tom Pitts. And as a Family Doc, I can only concur that dentists make more…Thanks for highlighting this issue.All the best in the New Year!

  • teams on an 8 game losing streak scare me, we always seem to give them some hope and they start to believe that they can break the streak about the world class lakers, then we have to fight back, and try to avoid an emabrrassing loss.or, we take it to ‘em early, get the foot on their throats and don’t let up.kobe and pau get the 4th quarter off…that’s what I am hoping to see.

Speak Your Mind

*