Beautyblender Blotterazzi

Een glimmend hoofd, mega irritant. Ik blijf de hele dag door poederen maar het werkt eigenlijk maar voor korte duur. Ik had de Blotterazzi al een tijdje op het oog maar eigenlijk nooit aangeschaft en toen ik laatst in de Douglas was besloot ik hem toch mee te nemen.

P1070045

De Blotterazzi komt in een mooie simpele verpakking. Je ziet de verpakking van de Blotterazzi zelf ook al, de Blotterazzi zelf ziet er ook schattig uit. P1070046

P1070047

Het is in de vorm van een ei, zoals wij gewend zijn van BeautyBlender.

P1070048

Als je de verpakking opent zie je een dun sponsje en zie je dat er een spiegeltje in zit. De verpakking heeft 2 sponsjes, je kunt de sponsjes reinigen met de speciale reinigers voor de BeautyBlender maar je kunt dit ook prima doen met babyshampoo.

P1070049

Het sponsje absorbeert de glimmende delen van het gezicht. Bij mij is de T zone altijd erg vet dus daarvoor gebruik ik het sponsje. Je kunt het sponsje deppen of de glimmende delen van het gezicht en na een paar keer deppen heb je weer een mooi mat gezichtje.  Ik was in het begin een beetje sceptisch en dacht ja misschien werkt het wel maar dan zal zeker ook al je make-up van je gezicht verdwijnen en krijg je allemaal vlekken. Maar niets is minder waar het sponsje zorgt ervoor dat je glimmende delen weer mat worden en je make up blijft er toch goed uitzien.

 

Ik vind het een fijn product en heb hem nu in mijn tas zitten. De blotterazzi is klein dus gemakkelijk mee te nemen en doordat er een spiegeltje inzit kun je het overal gebruiken. Het werkt snel en goed, erg handig dus!!

De Blotterazzi kost € 19.95 en is te koop bij Douglas

 

Comments

  1. ziet er fijn uit! Ben benieuwd of het voor mij ook fijn werkt..

  2. Klinkt goed, ik heb ook een erg vette huid. Deze moet ik ook maar eens gaan proberen.

  3. Ziet er goed uit, ik kan er alleen niet zo goed mee werken

Speak Your Mind

*