Delilah Blush – Lullaby

Mijn moeder doet weleens mee met winacties via Facebook, ze wint ook nog wel eens iets. Laatst won ze een mooie blush van het merk Delila. Ik besloot er een review over te schrijven omdat ik het er goed uit vond zien. Benieuwd of ik ook blij word van de kwaliteit? Lees dan gauw verder

P1060944

De blush is dus van het merk Delilah, ik ben nog niet bekend met dit merk dus heb ik even op internet gezocht naar meer informatie over dit merk.

Dit vond ik online: In een wereld waar veel merken om aandacht schreeuwen onderscheidt het make-up merk Delilah zich door te fluisteren. Het Britse merk is ontstaan uit een vriendschap tussen make-up artist Rupert Kingston, beauty buyer Hannah Nickelson en fotografe Juliet White, een passie voor make-up en de wil om vrouwen van alle leeftijden te helpen er mooier uit te zien en zich mooi te voelen. Delilah betekent verleidelijk, maar is ook de naam van een zachtroze roossoort, een onvervalst Brits schoonheidsicoon. De combinatie van tin en kroongoud, een rozige goudsoort die door Henry VIII werd geïntroduceerd, lopen als een rode draad door de hele collectie en roepen een moderne, maar typisch Engelse associatie van luxe en schoonheid op.

P1060945

Op de achterkant kun je zien dat de blush gemaakt is in Italië. Ik vind de ingrediënten en een gebruiksaanwijzing voor de blush. De blush is vrij van parabenen.P1060946

Als je de verpakking opent vind je een mooi luxe zakje, ik vind dit toch altijd een pluspunt. Het is dan toch een cadeautje om uit te pakken en het straalt luxe uit.

P1060948

De verpakking zelf vind ik er ook erg mooi uitzien zo met Delilah op de bovenkant. De kleur vind ik moeilijk te omschrijven het is geen zilver maar ook geen goud en er zit een randje koper omgaan. Als je de verpakking opent is de binnenkant ook koper kleurig.

P1060949

De blush zelf is in de kleur Lullaby, een snoepig roze kleurtje. Het is een licht roze kleurtje,  deze kleur zal veel ladies mooi staan. De blush is zelf ook niet super opvallend dus ik denk dat veel dames deze kleur wel kunnen waarderen.P1060950

Het pigment is goed, niet super gepigmenteerd maar dat is ook niet nodig bij een blush. Het moet wel natuurlijk blijven natuurlijk.

P1060987

Zonder

P1060988

Met

Ik heb op de foto ook een highlighter aangebracht, de blush zelf is lastig te fotograferen. Het is een schattig kleurtje die een natuurlijk effect geeft. De blush is echt perfect voor mijn moeder, ze draagt bijna nooit make up dus deze natuurlijke tint is zeker geschikt voor haar.

Wij willen dan ook Gooisch bedanken voor deze prachtige blush!

Comments

  1. wat ziet het er mooi uit zeg! Ik ben echt gek op delilah <3

  2. Wauw wat een prachtige blush. Ook heel leuk dat je moeder hem heeft gewonnen! Hij staat haar erg mooi.

Speak Your Mind

*