Eylure x Beautygloss Wimpers- Fluffy & Silky

Mascha van Beautygloss en Vloggloss is een samenwerking aangegaan met Eylure, Eylure is een populair wimper merk. Bij de Etos werden de Eylure wimpers altijd goed verkocht dus ik ga er van uit dat de kwaliteit dan ook goed zal zijn. Toen Mascha bekend maakte dat ze met haar eigen wimpers kwam werd ik meteen enthousiast. Ik vind het heel tof dat Youtubers en Bloggers producten uitbrengen en wilde het daarom ook graag proberen.

P1070008

Mascha bracht 3 verschillende varianten uit namelijk Fluffy, Pretty & Silky. Silky is een subtiele wimper die niet super opvallend is en daarom ook geschikt is voor een dagje school of werk. De variant Pretty begint met dunne haartjes en heeft aan de buitenkant dikkere haartjes. Pretty sprak mij niet aan en heb hem daarom ook laten hangen, ik denk niet dat het mooi staat bij  mijn ogen. Fluffy is de meest opvallende van de 3 en zeer geschikt voor een feestje maar als je wilt kun je het natuurlijk ook gewoon overdag dragen. Ik zou de wimpers gewoon overdag dragen want ik hou wel van mooie volle opvallende lashes.

Trouwens dit is pas de 2 keer dat ik zelf nepwimpers bij mijzelf aanbreng. Ik vind het nog best lastig maar oefening baart kunst.

Silky

P1070010

Silky is de meest natuurlijke van alle 3 varianten zoals ik al zei. De verpakking is echt te schattig voor woorden, elke variant heeft ook een andere kleur doosje en de foto’s zijn ook bij alle varianten anders. Bij de Silky variant staat Mascha er ook heel naturel op wat ik echt heel mooi vind. De foto’s zijn ook heel mooi geworden vind ik, dus yay voor de verpakking. De wimpers zelf zien er ook erg goed uit.

P1070013

Op de achterkant van de verpakking vind je een gebruiksaanwijzing en zie je Mascha haar ogen met de wimpers op.

P1070024

Oeh! Ik vind ze echt heel erg mooi. Let trouwens niet op de wimper rechtsonder dat is mijn eigen wimper die ik niet mooi kreeg.

P1070026

Ja, ik ben zeer tevreden. De wimpers zijn mooi, ik vond het aanbrengen ook wel makkelijk. Het kan wel iets strakker maar goed ik ben tevreden.

Fluffy

P1070009

Bij Fluffy vallen de haartjes eigenlijk door elkaar heen zodat het echt een volumineus effect geeft. Ik vind de wimpers er echt te gek uit zien.

P1070012

Je kunt de wimpers trouwens vaker gebruiken, Mascha vertelde laatst dat zij ze ongeveer 5 keer droeg.

P1070097

P1070098

WOW wat een volume! Ze zijn echt heel mooi maar wel aanwezig dus als je hier niet van houdt kun je beter voor Silky gaan. Ik vind deze wimpers zeer geschikt voor een feestje maar ik zou deze overdag ook wel dragen. De wimpers staan nog mooier als je er een mooie ooglook bij draagt. Ik heb het nu bewust redelijk naturel laten zien zodat je goed kunt zien hoe de wimpers eruit zien. Ik vind beide wimpers echt heel erg mooi, makkelijk aan te brengen.

De Silky wimpers kosten 6.99 en de Fluffy 8.99, ze zijn verkrijgbaar bij Etos.

 

 

 

 

Comments

  1. Wauw! Staat je goed zeg!

Speak Your Mind

*