Jeffree Star Velour Liquid Lipstick – Scorpio & Gemini

Jeffree star brengt regelmatig nieuwe kleuren uit van zijn populaire liquid lipsticks en die wil ik eigenlijk altijd hebben. Ik weet niet hoe hij het doet maar zijn nieuwe kleuren zijn altijd weer zo mooi! Ik heb Scorpio en Gemini besteld maar volgende week worden er alweer nieuwe kleuren uitgebracht. Ik heb ongeveer anderhalve week moeten wachten op mijn pakketje en ben dus ook erg blij dat ze nu binnen zijn.

P1070079

De lipsticks komen in een roze doosje met rose gouden letters, ik vind deze combinatie errug mooi.

P1070080

Bovenop vind je de naam en de kleur van de lipstick.

P1070083

Dit zijn ze dan :). Gemini is een best aparte kleur, het is een oranje tint. Niet heel donker maar ook zeker niet super licht nude achtig. Scorpio daarin tegen is een koele paarse kleur, heel bijzonder ook.

P1070084

Ik vind de verpakking van deze lipsticks ook heel mooi. De formule van deze lipsticks is ook heel fijn, ik heb er zelf al 3 in mijn bezit en vind het de beste lipsticks die ik ooit heb gehad. De review van mijn andere 3 kleuren vind je hier http://farahvanbreukelen.nl/2016/02/26/jeffree-star-velour-liquid-lipstick-androgyny-masochist-prom-night/

P1070085

P1070086

De sponsapplicator is best wel groot maar dat is zeker geen ramp. Ik vind het eigenlijk heel makkelijk en snel werken en dat is dus erg fijn. Je hebt in principe geen lipkwastje nodig want met de applicator alleen kun je het netjes aanbrengen.

P1070087

Zo zien de swatches eruit, als je het net aanbrengt zijn ze nog een beetje vloeibaar maar na een paar minuutjes zijn ze volledig mat opgedroogd.

P1070091

Scorpio is een koele paarse kleur, hij is gewaagd maar ik vind hem toch nog draagbaar. Ik denk dat veel mensen je aankijken met deze kleur maar eerlijk gezegd boeit dat me helemaal niks. Ik vind dit echt weer aan aanwinst in mijn collectie. Het leuke vind ik dat Jeffree star altijd kleuren uitbrengt die je nog niet hebt, het zijn geen standaard kleurtjes en dat maakt deze lipsticks ook erg leuk.

P1070096

Gemini zouden veel mensen wel mooi vinden gok ik zo. Ik vind de kleur lastig te omschrijven het is eigenlijk het oranje en warme zusje van Androgyny. Ik vind deze kleur ook erg mooi en zal deze vaak gaan dragen. De lipsticks blijven uren lang mooi op je lippen en eten en drinken kunnen deze toppers ook zeker aan.

Ja, ik ben een gelukkig meisje, ik kocht deze op http://jeffreestarcosmetics.com/ ze waren 18 dollar wat met verzendkosten uitkwam op 21 euro per stuk. Ik had helaas wel invoerkosten van 20 euro dus houdt daar rekening mee als je voor meer dan 22 dollar besteedt.

Comments

  1. Which came first, the problem or the soiltuon? Luckily it doesn’t matter.

  2. Site fuleiro isso siim!! nada aki presta !! todos os links defeituosos, se não tem defeito tem problema depois q baixa!! não recomendo… é uma porcaria

  3. I am going to HongKong with my mother to celebrate her 60th birthday next week.(I am Japanese and living in Tokyo.)Please tell me the SPECIAL ideas or plans to make the birthday unforgettable.

  4. Angie’s List. I used it a few years ago. Didn’t find it terribly useful. The recommendations given here have been invaluable (thanks everyone). When I do work with a stranger (no reco), I always check the BBB website. If they are not there, I won’t use them. Also, never use anyone who advertises in the Val-pak or Super-coups.

  5. It’s always a relief when someone with obvious expertise answers. Thanks!

Speak Your Mind

*