Colourpop Lippie Stix Matte X – Cami, Back Up, Chateau

Ik heb een tijdje geleden een Colourpop lippie stix van iemand overgekocht en was eigenlijk blij verrast door de kwaliteit ervan. Ik zit nu al een tijdje op een Facebook groep en heb laatst meegedaan aan een groepsorder. Het duurde een tijd voordat het in huis was maar dat geeft helemaal niets! Ben jij benieuwd naar deze budget proof lippies? Lees dan snel verderP1070110

De lippenstiften worden dus lippie stix genoemd, je hebt verschillende soorten lippenstiften. De Matte x zouden mat en comfortabel moeten zijn en ook een volledige dekking geven. Ik vind matte lipsticks altijd mooi alleen soms kunnen ze helaas nogal uitdrogen en niet fijn aanvoelen op de lippen.

P1070111

De lippie stix komen in een witte simpele verpakking! Niks bijzonders maar wel mooi.

P1070113

Ik koos voor 3 kleuren uit de Matte x lijn, er zijn in totaal 16 kleuren. Ik denk dat ik er nog wel een paar ga bestellen!

P1070114

De verpakking is niet zoals je gewend bent van een lippenstift maar deze verpakkingen zijn wel klein en daarom ook makkelijk mee te nemen. De letters glinsteren heel mooi en op de dop vind je de naam en de kleur van jou lippie stix ook staat erop dat het van de Matte x lijn is.

P1070116

Je kunt de lipsticks om hoog draaien, het puntje zelf is klein waardoor je je lippenstift heel gemakkelijk strak kunt aanbrengen. Ik vind dit formaat veel fijner als van een normale lippenstift eerlijk gezegd.

P1070117

Cami, Chateau, Back up

P1070118

Cami, Chateau, Back up (1 swatch)

Cami wordt omschreven als een mauve pink kleur, eigenlijk het roze zusje van de Kylie Jenner kleur. Cami is een kleur die je voor elke dag kan dragen Hij is niet opvallend en daarom denk ik dat veel mensen deze kleur ook mooi zouden vinden.

Chateau is juist wel opvallend, het is een dieprode kleur. Hij doet me denken aan Diva van Mac. Ik zou deze kleur eerder in het najaar dragen of s’avonds naar een feestje of naar een etentje.

Back up is een paarse plum tint, het is een koele paarse tint. Ik ben een koel type dus ik denk dat Back up me wel goed zal staan. Ik denk ook dat deze kleur erg mooi is met een paarse of grijze ooglook.

 

P1070138

Cami

P1070148

Chateau

P1070154

Back up

Wauw, ik ben erg te spreken over de formule! Ze zijn mat maar voelen toch prettig aan en laten geen trekkend gevoel achter. De kleuren dekken alle 3 perfect, dus ik neem aan dat alle kleuren van de Matte x lijn dat hebben. Ik vind Colourpop nu al de ontdekking van 2016 voor mij, wat een fantastisch merk. Na een uurtje of 5 slijt de lippenstift weg aan de binnenkant van mijn mond. Ik werk dan de binnenkant weer bij en ben weer good to go. Ze kunnen een maaltijd ook aan en geven niet af. Ik vind de kwaliteit echt super aangezien je maar 5 dollar kwijt bent per lippie stix.

Ik heb dus via een groepsorder besteld, Bedankt nog Tessa :). Je kunt ook bestellen via Shipito, ik heb daar nog geen ervaring mee dus kan dat ook helaas niet met je delen. Welke kleur vind jij het mooiste? En zou je Colourpop zelf ook willen proberen?

Liefs

Comments

  1. Wat een gave kleuren zeg! Ik ben en blijf echt enorm benieuwd naar dit merk.

Speak Your Mind

*