Urban Decay Vice Lipstick Upthight, Lip pencil Interrogate

Toen ik in Londen aan het shoppen was kwam ik opeens een winkel van Urban Decay tegen. De winkel zelf was echt heel erg mooi en ik werd aangetrokken door de 100 nieuwe Vice lipsticks. Er zijn verschillende finishes maar ik heb gekozen voor de comfort matte, omdat ik van matte houd maar toch wil dat het lekker aanvoelt op de lippen. De dame in de winkel hielp me erg goed en heeft me nog een lip pencil aangeraden bij de lipstick. Vandaag laat ik ze beide aan je zien en deel ik mijn mening.

IMG_0013

De verpakkingen van Urban Decay vind ik erg mooi vooral de gene van de Vice lipstick. Ik vind Urban Decay sowieso een fantastisch merk.

IMG_0014

Als eerste laat ik de lipstick Uptight zien, het is dus een comfort matte. Als het goed is moet hij dus mat zijn maar toch nog prettig aanvoelen  op de lippen.

IMG_0015

Het logo vind je bovenop de verpakking, love it.

IMG_0016

De verpakking zelf is helemaal zilver en de onderkant is goudkleurig. Verder staat er natuurlijk ook Urban Decay op en vind je op de onderkant de kleur en naam van de lipstick.
IMG_0017

Uptight is een donkere nude kleur, hij heeft een warme ondertoon en is oranje bruin achtig.

IMG_0021

IMG_0018

De kleur zelf vind ik erg mooi, het is idd een warme kleur maar dat vind ik eigenlijk wel mooi. Normaal kunnen dit soort kleuren me altijd een beetje flets maken maar met deze vind ik dat niet.

IMG_0020

En een fullface.IMG_0022

De dame in de winkel vond dat deze kleur misschien nog iets te donker was om door te gaan als een nude dus zij raadde mij aan om er een lip pencil onder te dragen. Zij koos voor de kleur Interrogate en die vond ik zelf ook mooi dus nam ik die ook mee.

IMG_0023

Het is dus een glide on pencil, die heb ik al een keer eerder gebruikt en zijn erg romig en dus ook makkelijk aan te brengen.IMG_0024

IMG_0025

Zoals je kunt zien is de lip pencil idd een stukje lichter zodat hij de lipstick kan oplichten.

IMG_0026

Je zou deze kleur op prima op zichzelf kunnen dragen al moet ik zeggen dat ik hem gecombineerd met de lipstick mooier vind.

IMG_0035

En hier heb ik de lip pencil en de lipstick met elkaar gecombineerd. Het is niet super nude maar dat staat mij ook voor geen meter dus dat maakt niet uit. De combinatie houdt het lang uit, ik heb de kleur nu 5 uur op en alleen de binnenkant is een beetje vervaagd. Ik heb gedronken en gebarbecued dus ook vettig eten gegeten en toch zit de kleur er toch nog aardig op. Ik ben zeer tevreden en wil sowieso meer van de Vice lipsticks proberen.

Urban Decay is online verkrijgbaar bij Ici paris XL. De lipstick kost € 19.50 en de lip pencil € 20.40.

Comments

  1. Prachtig kleurtje. Je fotos doen het alleen niet allemaal?

  2. Oeh wauw wat een ontzettend gave kleur!

Speak Your Mind

*