Rimmel Match Perfection Foundation 010 Light Porcelain

In Londen hebben ze hele lichte kleuren foundation en ik besloot er eentje mee te nemen van Rimmel. De kleur is echt heel erg licht en ik ben een echte bleekscheet dus denk dat deze foundation licht genoeg is. Ik weet dat Zoe van Zoella deze ook vaak gebruikt dus dacht ik neem deze mee.P1070179

Ik heb de match perfection foundation meegenomen in de kleur 010 light porcelain. Voor zover ik weet hebben we deze kleur niet in Nederland.  Dit staat over de foundation op de site van Rimmel :

• Onzichtbare foundation voor een perfecte en gezond uitziende huid.
• Gewichtloze, gladde textuur die zich mengt met je huidskleur.
• 24uur moisture complex, voor een gehydrateerd gevoel.
• Vermindert imperfecties en maskeert grove poriën en donkere cirkels

Klinkt goed, vooral dat je een gezond uitziende huid krijgt dus dat betekend dat het geen super goede dekking hebt lijkt mij. Zodat je je foundation niet ziet zitten en dat hij er natuurlijk uitziet.
P1070180

De foundation zit in een glazen flesje, ik vind voor een redelijk betaalbaar merk dat ze toch echt goed hun best hebben gedaan op de verpakking. Ik vind hem er goed uitzien!P1070181De foundation zelf is erg licht dus dat is mooi, hij is ook niet super dik dus dat is een goed teken.

P1070183

P1070182

Mijn huid zonder foundation, een paar rode vlekjes en vind dat ik er vooral op deze foto best wel moe uitzie.

P1070184

P1070185

De kleur lijkt op de foto echt super licht maar het valt in het echt mee. De kleur matcht goed met mijn huid en de dekking is prima. Niet super dekkend maar dat hoeft ook niet van mij, ook zie ik er een stuk frisser uit vind ik. Ik heb de foundation al een uurtje of 6 op en het ziet er nog steeds mooi uit. Ik heb alleen wel droge plekjes bij me neus en ogen en dat zie je wel een beetje maar valt niet super erg op. Yes, een mooie foundation voor een goed prijsje!

De foundation is dus voor zover ik weet niet in Nederland verkrijgbaar, al vind ik hem wel bij sommige webshops online. Hij kost € 12.99 en is dus wel online verkijgbaar!

Comments

  1. Ik heb deze ook, maar dan besteld op internet. De perfecte kleur! Wel jammer dat deze kleur niet in Nederland wordt verkocht.

  2. Ik heb die ook en hij is super fijn! Voor in de zomer is de lichtste kleur iets te licht voor mij, en de tint donkerder, te donker. Maar in de winter draag ik hem graag!

  3. Ziet er mooi uiit!

  4. Oeh hij ziet er erg mooi uit op je huid!

Speak Your Mind

*