Too Faced Soleit Bronzer

IMG_0001

 

Ik heb weleens een mini gekregen van de Too Faced Milk chocolate soleil bronzer en vond het eigenlijk een goede match voor mijn huidskleur. Ik wist dat ik deze bronzer in een fullsize moest hebben maar helaas wordt Too faced niet in NL gekocht. Ik kocht hem in Londen en vandaag laat ik jullie weten wat ik ervan vind.

IMG_0002

De bronzer zit in een zwart met gouden verpakking, vind het zelf wel een mooie verpakking. Ik hou wel van zwart met goud gecombineerd.

IMG_0003

De bronzer zelf zit in een gouden stevige verpakking, echt een duidelijke too faced verpakking. Hun andere verpakkingen zijn meestal heel meisjesachtig en soms wel een beetje kinderachtig.

IMG_0004

IMG_0005

De kleur past zoals ik al zei erg goed bij mijn huidskleur. De bronzer is mat en kan daarom goed gebruikt worden om mee te shapen.

IMG_0006

Het is een lichte bronskleur met een beetje een warme ondertoon, hij is totaal niet oranje vind ik. Hij is ook goed geschikt voor hele lichte huidjes!

 

img_0355

Hier draag ik hem onder mijn jukbeenderen, ik vind het echt een hele mooie kleur. Hij valt op, maar is toch natuurlijk en niet te overdreven aanwezig. Het laat mijn gezicht iets smaller lijken en geeft echt vorm aan mijn gezicht. Ik gebruik deze bronzer nu al bijna 3 maanden dagelijks en ben er echt helemaal gek op.

Zoals je al kunt lezen ben ik echt een grote fan van deze bronzer en kan ik hem iedereen aanraden. Deze bronzer is geschikt voor een lichte tot medium huidstint. Je hebt ook nog de chocolate soleit bronzer en de dark chocolate soleil bronzer. Deze 2 kleuren zijn geschikt voor donkere huidskleuren, dus niet geschikt voor mijn huidskleur.

Ik weet niet zo goed meer wat ik heb betaald voor de bronzer, ik dacht ongeveer 26 euro maar ben dus niet zeker. Je kunt Too faced online bestellen op  http://www.sephora.fr/

 

Comments

  1. Great web site right here! Adlaiiontdly your web site a lot upwards rapidly! What exactly hosting company are you presently the usage of? Am i allowed to are obtaining your affiliate marketer website link inside your sponsor? I need my website packed as easily while your own property lol

  2. “Only about a dozen people go to the ACPT with an expectation that they might win some money.”I’m not going to be one of those dozen, but I do plan to be at the Friday night dinner. Hope to see a lot of you there – I still have some screen names to put to faces. In the meantime, if you want to see my face on national television, tune in to Millionaire Thursday and Friday this week.

Speak Your Mind

*