Anastasia Beverly Hills – Modern Renaissance

Al maanden zat ik te kwijlen bij alle foto’s op insta van het Modern Renaissance palette.  Pfff wat wilde ik hem graag hebben maar mocht niet van mezelf omdat ik al veel oogschaduw palettes heb.  Ik had hem al regelmatig in mijn virtuele winkelmandje en dacht schijt! nu koop ik hem, vandaag laat ik weten wat ik ervan vind.

Het palette komt in een mooie oudroze kleur, met roze gouden letters. Het doosje is redelijk basic maar toch wel tof vanwege de kleur. Op de achterkant vind je de ingrediënten, er staat dat het product cruelty free is en dat het een palette is met 14 kleuren inclusief neutrale en berry tintjes.

 

Het palette zelf is ook van die mooie oudroze kleur en heeft een suede look. Ik vind hem er erg mooi en chique uitzien.

 

Als je het palette opent zie je 14 prachtige kleuren, een grote spiegel(echt een pluspunt) en nog een oogschaduwkwastje. Ook zat er een plastic laagje over de oogschaduws en ook over de spiegel heen.

 

Het modern renaissance palette bevat dus 14 tinten. Zoals je kunt zien zitten er veel cranberry achtige kleuren in en neutrale kleuren. Er zitten matte en shimmery kleuren in, voor ieder wat wils dus. Het zijn wel bijna alleen maar warme tinten oogschaduw dus als je fan bent van koele tinten is dit palette niets voor jou.


Het kwastje wat in het palette zit ziet er ook goed uit. Normaal gebruik ik deze kwasten nooit maar deze ziet er wel echt goed uit. De ene kant heeft een stevig kwastje om aan te brengen op het ooglid en de andere kant om mee te blenden. Super handig voor als je hem mee neemt op reis. Scheelt weer 2 kwasten meenemen :).

 

Tempera – Golden Ochre – Vermeer – Buon Fresco – Antique Bronze – Love Letter – Cyprus Umber

Raw Sienna – Burnt Orange – Primavera – Red Ochre – Venetian Red – Warm Taupe

Ik moet zeggen dat de eerste rij oogschaduws me niet omver bliezen, wat ik eigenlijk wel had verwacht. De swatches van de onderste rij vond ik mooier.

 

Hier een ooglookje met het palette. Ik gebruikte Venetian Red in de crease, Love Letter op het ooglid, in de outer v Cyprus Umber, in het binnenste gedeelte van mijn ooglid Primevera, Cyprus Umber onder het ooglid en onder mijn wenkbrauw Tempera.

Deze kleuren zijn op het oog eigenlijk veel mooier als op mijn arm vind ik. Sommige kleuren zijn zo gepigmenteerd wauw! Echt mega mooi. De cranberry kleuren in dit palette zijn echt mijn favoriet.

Het Modern Renaissance palette is echt een aanvulling op mijn oogschaduw collectie, ik weet zeker dat ik dit palette nog heel veel vaker ga gebruiken. Ik ben er echt helemaal gek op, wordt helemaal vrolijk als ik hem opendoe. Echt een aanrader dus!

Het palette is voor €54.95 bij de https://www.greatbeautybar.nl/

Speak Your Mind

*