Kneipp – Beautiful Shape Lijn

Een tijdje terug ontving ik op het Beautyparade event een nieuwe lijn van Kneipp. Kneipp heeft ontzettend veel lijnen en wordt ook altijd erg veel verkocht bij mij in de winkel. Het is echt wel een populair merk en ik vind het dan ook super leuk dat ze weer een nieuwe lijn hebben toegevoegd aan hun huidige assortiment.

Ik ben al een tijdje fan van de huidolies van Kneipp, ik gebruik ze altijd graag met plezier. Mijn huid voelt de dag daarna altijd heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Ik heb ook weleens douchegel gebruikt van Kneipp maar nog nooit een bodylotion of scrub.

De beautiful shape lijn bevat Sandelvrucht en druivenpitolie. Het verstevigt de huid en egaliseert probleemgebieden in de huid. De lijn bevat geen silliconen, minerale oliën, paraffine of conserveringsmiddelen.  Alle ingrediënten zijn plantaardig.

De verpakkingen vind ik echt mooi, er zitten overal druifjes op, echt cute. De verpakkingen van de huidolie en bodyscrub hebben dezelfde kleur groen en de bodylotion heeft een mint kleurtje!

Ik vind scrubjes altijd een beetje te heftig voor mijn huid. Ik heb last van eczeem en als ik een scrub gebruik gaat het meestal prikken.

Zoals je kunt zien is de scrub erg vloeibaar. Er zitten fijne korrels in de scrub, zeezoutscrubs zijn echt te heftig voor mijn huid maar dit lijkt me wel een goede optie.

De korrels zijn zoals ik zei erg fijn en daardoor zijn ze niet heftig. En mijn huid kan er tegen yay! Mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht aan.
De bodylotion heeft echt een schattig mint kleurtje. De bodylotion heb ik zowel voor het slapen en s’morgens aangebracht. Normaal doe ik het alleen voor het slapen omdat ik echt een hekel heb aan je kleding aandoen als je je net hebt ingesmeerd. Maar omdat ik de bodylotion goed wilde testen heb ik hem ook s’morgens aangebracht. 

De bodylotion zelf ruikt echt lekker. Hij ruikt lekker fris en ik vind het echt een aanrader voor de zomer. De geur doet mij ook echt denken aan lekker weer.

De bodylotion trekt echt snel in en kun je daarom ook s’morgens aanbrengen.  Het voelt helemaal niet vervelend aan om je kleding daarna aan te doen. Mijn huid voelt na het gebruik ook lekker hydraterend en zacht aan. Echt een fijne bodylotion!

En dan als allerlaatste de huidolie. Met de huidolies van Kneipp heb ik eigenlijk al goede ervaringen. Ik merk dat de huidolie een subtielere geur heeft dan de bodyscrub en de bodylotion. De huidolie breng ik wel alleen voor het slapen gaan aan. Vooral op mijn droge benen daarvoor is de huidolie echt perfect. De volgende dag als ik wakker word zijn mijn benen echt zacht en gehydrateerd. Als je een hele droge huid hebt heb je denk ik meer baat bij de huidolie dan bij de bodylotion. Dit komt omdat de bodylotion dunner van structuur is en daardoor dus sneller in de huid trekt.

Ik vind de geur echt lekker, lekker fris echt perfect voor de zomer. Mijn huid kan ook goed tegen deze producten en dat is toch altijd wel een dingetje bij mij. Ik ben echt fan en heel erg enthousiast over deze nieuwe lijn. Van het verstevigende wat de Kneipp lijn moet doen heb ik niks gemerkt, al heb ik ook geen cellulite dus ben ik niet echt het goede proefpersoon voor.

De bodyscrub heb ik trouwens laten vallen, daarom sluit hij niet meer goed af.

De producten zijn binnenkort verkrijgbaar. Als ik ze in de winkel zie zal ik het meteen laten weten.

de bodylotion kost 9.99. De bodyscrub 9.49 en de huidolie 12.49.

Comments

  1. Nice

  2. Ilse van Breukelen says:

    Leuk artikel liefje!!!!

Speak Your Mind

*