Canvas Foto – Mooie Herinnering

Al een poosje zei ik dat ik een canvas foto wilde voor op mijn kamer van Renzo en mij. En eindelijk besteld en na 2 dagen kreeg ik hem binnen en laat ik weten wat ik ervan vind.

Ik heb gekozen voor een foto van Renzo en mij op de bruiloft van Renate en Mike. Ik vond dit een leuke spontane foto vandaar dat ik voor deze foto heb gekozen. Deze foto is gemaakt op de bruiloft tijdens het feestje wat heel erg gezellig was zoals je op de foto kunt zien.

Je hebt veel verschillende formaten, ik heb gekozen voor 40 bij 60 cm. Het kleinste formaat wat je kunt bestellen is 20 x 20 en het grootste formaat 80 x 80.  Ook heb ik er een hangsysteem bij genomen voor 3.47 zodat ik hem mooi kan ophangen. Je kon ook kiezen voor een lijst om de canvasfoto heen maar ik  vond hem zo leuk genoeg.

De kwaliteit van de canvasfoto is ook erg mooi en scherp! Ik ben er echt heel blij en heb hem op mijn kamer opgehangen zoals je kunt zien op de foto hierboven.

Ik heb hem mogen ontvangen van FotoOpCanvas.nl wat een dochterbedrijf is van Fotocadeau.nl is. Neem zeker even een kijkje op hun site want je hebt veel mooie opties. Zo kun je naast een canvasfoto ook kiezen voor bijv. een foto op hout of een foto die je buiten op kunt hangen wat natuurlijk ook super leuk is. Bedankt FotoOpCanvas!

Dit product heb ik ontvangen ter review, dit beïnvloedt mijn mening niet.

Speak Your Mind

*