Beau De l’Or – Divine Sensation

Een gezichtsspray die ervoor moet zorgen dat je huid gelift wordt, verfrist en verzacht en een mooie glow moet geven en je kunt hem ook gebruik om je make up te setten.  Klinkt goed, ik heb al een tijdje in gebruik zodat ik vandaag mijn eerlijke mening kan geven.

Ik gebruik eigenlijk elke dag een gezichtsspray, ik gebruik het om mijn make up te setten en als het warm weer is vind ik het ook altijd lekker om te gebruiken. Ik kwam Divine Sensation tegen tijdens een event en de eigenaresse Laurette was er echt heel enthousiast over. Ik moet zeggen dat ik geïnteresseerd raakte omdat zij er zo enthousiast over was.

 

Divene sensation is niet op dieren getest wat dus absoluut een pluspunt is. Verder zitten er veel verzorgende bestanddelen in waaronder vitamine e, kastanje olie, kasjmier.

De ingrediënten:

Aqua, Glycerin, Cichorium Intybus Root oligosaccharides, Phenoxyethanol,
Bis-PEG-18 methyl Ether Dimethyl Silane, Alcohol Denat.
AC Cashmere Proteine PF, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-35-Castor Oil, Galactoarabinan, Alcohol Den, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Oil, Parfum, Ethylhexylglycerin, Biosaccharide Gum-1, Plysorbaat 20, Tocopherol, Gluconolactone, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Retinyl Palmitate, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Benzoate, Linoleic Acid, Biotin, Benzyl Salicylate, Inositol, Calcium Pantothenate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Eugenol, Caesalpinia Spinosa Gum, Calcium Gluconate.Aqua, Glycerin, Cichorium

Het is een mooi flesje, de verpakking voelt stevig en luxe aan. Het is een flesje van 20 ml waarvan ik denk dat het wel erg snel leeg zal gaan. Het handige van de spray is dat juist omdat hij klein is je hem wel makkelijk in je tas kunt meenemen en ook op reis. Het zou ook erg prettig moeten zijn in het vliegtuig omdat het je huid goed hydrateerd.

Ik moet wel zeggen dat ik even moest wennen aan de verstuiver, ik merk dat mijn anders gezichtssprays meer vernevelend sprayen. Toch maakt het mijn gezicht niet zeiknat en blijft mijn make up  ook goed op zijn plek. De geur is trouwens wel aanwezig van de spray. Ruikt erg lekker(bloemachtig) maar als je niet goed tegen parfum kunt is de spray een no go voor jou.

Voor

Na

Op de foto’s is het lastig om verschil te zien maar toch merk ik dat mijn make up er minder poederig uitziet en mijn highlighter meer gaat glanzen. Je kunt de spray trouwens ook op de hals en handen aanbrengen voor verkoeling. Het liftende effect zie ik niet maar het verfrissende effect voel ik echt.

Als ik hem net heb aangebracht voelt het erg lekker verfrissend aan en dat vind ik zelf erg prettig. De spray bevat 2o ml dus hij zal helaas wel snel opgaan. Ik zou hem ook gaan gebruiken als het weer warmer weer wordt. Juist omdat ik het verfrissende effect erg prettig vind.

Het flesje kost 24.95 en is bestelbaar bij http://beaudelor.nl/

Dit product heb ik ontvangen ter review, dit beïnvloed mijn mening niet.

Comments

  1. Klinkt erg fijn!

Speak Your Mind

*